nea-smyrni-anagnoristike-kai-metaferetai-sti-gada-o-nearos-poy-akoloythoyse-kopela-me-to-morio-toy-exo-88143
17:23

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε και μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ ο νεαρός που ακολουθούσε κοπέλα με το μόριό του έξω

17:23
Χριστίνα Προφαντή

Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω. Το επίμαχο βίντεο δημοσίευσε η ίδια η κοπέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια.

Νέα Σμύρνη – Ο δράστης θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ

Ο νεαρός κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα είναι και η κοπέλα η οποία κατήγγειλε την επίθεση. Ο νεαρός εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή. Κλιμάκιο της ασφάλειας θα τον μεταφέρει στην ΓΑΔΑ. Θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα είναι και ο πατέρας του.

Advertisement

Σοκ στη Νέα Σμύρνη

Την ακολούθησε μέχρι την πολυκατοικία της με το μόριό του σε κοινή θέα (βίντεο)

Ένα τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χτες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη όταν μία νέα κοπέλα, γυρνώντας από βραδινή έξοδο, συνειδητοποίησε ότι την ακολουθούσε νεαρός άνδρας, ο οποίος πλησίασε την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει αφού πρώτα είχε βγάλει το μόριο του σε κοινή θέα.

Advertisement

Όπως σημειώνει στην επώνυμη καταγγελία της η νεαρή, ενώ παραθέτει και υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας της πολυκατοικίας, «Καλημέρα σας! Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα».

Advertisement

«Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Advertisement