nea-smyrni-echo-ena-vitsio-dilonei-o-22chronos-epideixias-amp-8211-anagnoristike-apo-alles-treis-gynaikes-88054
22:44

Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα βίτσιο» δηλώνει ο 22χρονος επιδειξίας – Αναγνωρίστηκε από άλλες τρεις γυναίκες

22:44
Νίκη Μουλά

Νέα Σμύρνη – Το απόγευμα της Πέμπτης 6/5 μία νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο και φωτογραφίες ενός νεαρού ο οποίος με βάση τα λεγόμενα της την ακολούθησε για περίπου 300 μετρά με το μόριό του έξω από το παντελόνι.

Οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση από εκείνη την στιγμή διαδέχονται η μία την άλλη. Ο 22χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναγνωρίστηκε για παρόμοιες συμπεριφορές και από άλλες γυναίκες.

Advertisement

Νέα Σμύρνη – Τι είπε προφορικά ο 22χρονος

Ο 22χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και μάλιστα μέσα σε σχεδόν 3,5 ώρες, δείχνοντας την ευαισθησία που υπάρχει σε τέτοια περιστατικά που αφορούν στην έμφυλη βία, μπήκε μετά την επίθεση αυτό στο «μικροσκόπιο» και για ακόμη τρεις επιθέσεις. Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη και με βάση το ρεπορτάζ, ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.

Την Παρασκευή, 7/5 ο νεαρός άνδρας θα οδηγηθεί – μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την Δικαστική οδό.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι: «Έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Advertisement

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και πλέον όλα θα κριθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.