nea-smyrni-taytopoiithike-o-22chronos-poy-akoloythoyse-kopela-me-to-morio-toy-exo-amp-8211-ereynatai-gia-4-ypotheseis-88101
19:18

Νέα Σμύρνη: Ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος που ακολουθούσε κοπέλα με το μόριό του έξω – Ερευνάται για 4 υποθέσεις

19:18
Νίκη Μουλά

Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω. Το επίμαχο βίντεο δημοσίευσε η ίδια η κοπέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια.

Νέα Σμύρνη – Ο δράστης ερευνάται για ακόμα τέσσερις επιθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 22χρονος που δεν έχει ακόμα τελειώσει τις σπουδές του, ελέγχεται συνολικά για τέσσερις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον γυναικών. Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχεται και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Advertisement

Ποιος είναι ο συλληφθείς για την σεξουαλική επίθεση

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά. Είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Advertisement

Δείτε τις φωτογραφίες:

Advertisement

Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη