nikos-moytsinas-to-scholio-tiletheati-gia-tin-omofylofilia-kai-i-apostomotiki-toy-apantisi-83629
11:47

Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο τηλεθεατή για την ομοφυλοφιλία και η αποστομωτική του απάντηση

11:47
Νίκη Μουλά

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τους διάσημους Έλληνες που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και τη Δευτέρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, εκφράζοντας την άποψή του για την ομοφοβία.

Το μήνυμα follower στον Νίκο Μουτσινά

Advertisement

Ωστόσο, ένα μήνυμα που έλαβε ο Νίκος Μουτσινάς ως απάντηση από έναν ακόλουθό του, τον έκανε να ξεσπάσει. Το μήνυμα ανέφερε τα εξής: “Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας. Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ”.

Advertisement

Νίκος Μουτσινάς για ομοφοβία

Advertisement

Ο Νίκος Μουτσινάς εύχεται να σταματήσει αυτή η παγκόσμια μέρα

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μια σειρά από instastories, εκφράζοντας τη δική του άποψη και δίνοντας απάντηση στον διαδικτυακό του φίλο.

Advertisement

“Το στόρι αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής: Δε με ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι, το τι θα μου πει ο άλλος είναι προσωπικό του θέμα. Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο άλλος, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα πρέπει έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει και θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι αυτονόητο να νιώθει και να κάνει ότι θέλει”, επισημαίνει ο Νίκος Μουτσινάς και προσθέτει “με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι έτσι και ο καθένας να νιώσει όπως θέλει για όποιον θέλει”.

Advertisement