o-enas-pano-ston-allon-stoy-psyrri-ntoy-tis-astynomias-amp-8211-etrechan-sta-stena-na-glitosoyn-to-prostimo-102303
20:57

Ο ένας πάνω στον άλλον στου Ψυρρή: «Ντου» της αστυνομίας – Έτρεχαν στα στενά να γλιτώσουν το πρόστιμο

20:57
Νίκη Μουλά

Ποιο Lockdown; Στου Ψυρρή δεν υπάρχει πανδημία.Τι κι αν η Αττική το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε 1.383 νέα κρούσματα από το σύνολο των 3.080 σε όλη τη χώρα, κάποιοι είναι αμετανόητοι, με τις εικόνες από του Ψυρρή να μην θυμίζουν σε τίποτα πως έχουμε πανδημία.

Ψυρρή

Advertisement

Αν δεν υπήρχαν οι μάσκες στα πρόσωπά του κόσμου θα έμοιαζε με μία απλή Παρασκευή προ κορωνοϊού, ωστόσο οι φωτογραφίες καταγράφηκαν από το newsit.gr σήμερα, 02 Απριλίου του 2021, λίγο μετά τις 20:00.

Ψυρρή Ψυρρή Ψυρρή

Advertisement

Εικόνες που δείχνουν εκατοντάδες άτομα να κάνουν αμέριμνα την βόλτα τους και πολλούς από αυτούς να παίρνουν take away ποτά  και καφέδες από ανοιχτά μαγαζιά στου Ψυρρή

Advertisement

Ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που «μοιράστηκε» στα στενά, ώστε η αστυνομία κατέφθασε για να… επιβάλλει την τάξη. Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ έφτασαν στην περιοχή και υπό τις οδηγίες αστυνομικού διευθυντή παρότρυναν τους πολίτες να απομακρυνθούν από τους δρόμους, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κι έτσι τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Advertisement