ores-agonias-gia-ton-31chrono-poy-echei-exafanistei-eimaste-sigoyroi-oti-kati-toy-echei-symvei-leei-i-adelfi-toy-219466
23:37

Ώρες αγωνίας για τον 31χρονο που έχει εξαφανιστεί: «Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί», λέει η αδελφή του

23:37
Ορφέας

Η αγωνία αυξάνεται για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη. Εκτεταμένες έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή βόρεια του ΤΕΙ, όπου τελευταία φορά έδωσε σημεία ζωής του το κινητό του τηλέφωνο.

Στις έρευνες συμμετέχει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ. Παράλληλα, 15μελές κλιμάκιο της ΕΟΕΔ (Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης) συμμετέχει στις έρευνες από το πρωί.

Advertisement

Ο 31χρονος νέος από το Μεσολόγγι που αγνοείται:

Advertisement

Στο μεταξύ τη φωτογραφία του 31χρονου αγνοούμενου δημοσίευσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα ζητώντας την βοήθεια όλων για τον εντοπισμό του καθώς φοβούνται μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό. Η ανάρτηση της αδελφής του νεαρού άνδρα αναφέρει: «Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιείστε τη δημοσίευση».

Advertisement

Ο 31χρονος, σύμφωνα με το messolonghivoice.gr, είχε πάει με φίλο του- το απόγευμα της Πέμπτης- σε περιοχή του Μεσολογγίου για κυνήγι.

Ακολουθούν πλάνα της έρευνας:

Advertisement

Advertisement