pagosan-molis-eidan-oti-o-nekros-einai-o-kostas-protathlitis-ellados-o-19chronos-poy-skotothike-sti-nea-ionia-47043
16:26

«Πάγωσαν» μόλις είδαν ότι ο νεκρός είναι ο Κώστας: Πρωταθλητής Ελλάδος ο 19χρονος που σκοτώθηκε στη Νέα Ιωνία

Νεκρός πρωταθλητής Ελλάδος: Τραγωδία σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία το βράδυ της Τρίτης 26 Απριλίου και ώρα περίπου στις 22:20, σύμφωνα με μάρτυρες. Ένα ΙΧ φαίνεται πως λόγω υπερβολικής ταχύτητας, εκσφενδονίστηκε-πιθανότατα από την Κύμης στη γέφυρα της Νέας Ιωνίας με κατεύθυνση το Χαλάνδρι και ανεξέλεγκτο βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο οδόστρωμα επί της Καποδιστρίου.

Νεκρός πρωταθλητής Ελλάδος: Το μοιραίο τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε με ένα ΙΧ, το οποίο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τη γέφυρα που βρίσκεται επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου και κατέληξε στο οδόστρωμα, έχοντας αναποδογυρίσει, καταλήγοντας σε μία άμορφη μάζα.

Advertisement

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (περίπου στις 10:20, σύμφωνα με μαρτυρίες) στη Νέα Ιωνία, με έναν άνδρα να απεγκλωβίζεται νεκρός από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έναν ακόμα σοβαρά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες ο νεκρός οδηγός είναι 19χρονος πρωταθλητής Crosscar, Κωνσταντίνος Τακιδέλλης.

Advertisement

Νεκρός πρωταθλητής Ελλάδος: Είχε στεφθεί πρωταθλητής σε ηλικία μόλις 19 ετών

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο Κώστας Τακιδέλλης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar. Πέρυσι τον Δεκέμβριο στη Χαλκίδα, αν και ήταν ο νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον 19χρονο μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του, καθώς έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η οικογένειά του ασχολείται εδώ δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου. Οι αγώνες ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κώστα αλλά και του πατέρα του, Μιχάλη.

Advertisement

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο που οδηγούσε ήταν ένα προηγούμενης γενιάς Ford Focus ST με τον πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων.

Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο Κώστα. Στο μήνυμά τους γράφους χαρακτηριστικά: «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….».