panos-kalidis-oi-protes-diloseis-meta-tin-apochorisi-apo-to-survivor-amp-8211-eniotha-perierga-ntrepomoyn-106299
14:55

Πάνος Καλίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το survivor – «Ένιωθα περίεργα. Ντρεπόμουν… »

14:55
Χριστίνα Προφαντή

Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το survivor και στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου “Love It”, αποκάλυψε τους λόγους της ξαφνικής του αποχώρησης, το γράμμα που του έδωσε η κόρη του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

Ο Πάνος Καλίδης ντρεπόταν που δεν μπορούσε να φέρει πόντους στην ομάδα του

Advertisement

“Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα. Ντρεπόμουν… Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι και μου είπε μπαμπά αυτό θα το ανοίξεις στο αεροπλάνο. Στην πίσω πλευρά λέει “άνοιξε το, σ’ αγαπώ πολύ, να ξέρεις ότι θα νικάς πάντα”. Σκεφτόμουν να αποχωρήσω τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το συζητούσα και εκείνη ήταν πολύ πιεσμένη”, υπογράμμισε ο Πάνος Καλίδης για τη συμμετοχή του στο survivor.

Advertisement

Ο Πάνος Καλίδης: “Δεν ήθελα να παίξω γιατί θα έχανα και ποιος τους άκουγε”

Advertisement

“Δεν γνώριζα κανένα από τα παιδιά που μπήκαν. Είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη Κατσούλη, ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα ρούχα και είχε πάρει από τον Σάκη για ένα video clip μου. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με τη γυναίκα μου. Ο Ταβλαδάκης δούλευε ως υπεύθυνος σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί. Κάναμε παρέα με τα παιδιά, επειδή ήμασταν κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις. Δεν έπαιρνα εγώ τις πρωτοβουλίες να μη παίξω. Δεν ήθελα να παίξω, γιατί θα έχανα και… ποιος τους ακούει”, επεσήμανε ο Πάνος Καλίδης, αναφερόμενος στη σχέση με τους συμπαίκτες του.

“Λάθος που δεν ψήφιζα το τελευταίο καιρό αθλητικά. Δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής. Γιατί δεν μπορούσα να φέρω πόντους για την ομάδα μου. Εάν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου”, σημείωσε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με τα κριτήρια που είχε στις ψηφοφορίες.

Advertisement

Η άποψη του Πάνου Καλίδη για τους συμπαίκτες του

“Είχαμε φάει δύο φορές το ρύζι μαζί με την Κάτια. Ο James είναι ευφυέστατος, δεν τον έχω πιάσει να κρύβεται για να ακούσει τι λέμε. Ο Νίκος επηρεάζεται πολύ. Η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάτι που την περιμένει και ότι είναι και πολύ καλά. Μου είπε να στείλω χαιρετίσματα στον Γιώργο. Ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν. Μιλάνε για ενδεχόμενη συνεργασία. Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα» κατέληξε ο Πάνος Καλίδης.

Advertisement