prosexte-to-mpoykalaki-dipla-ston-tsiodra-i-theoria-synomosias-ton-psekasmenon-den-echei-proigoymeno-112661
22:41

«Προσέξτε το μπουκαλάκι δίπλα στον Τσιόδρα»: Η θεωρία συνωμοσίας των ψεκασμένων δεν έχει προηγούμενο

22:41
Χριστίνα Προφαντή

Δεν σταματούν οι ψεκασμένοι. Δυστυχώς είναι περισσότεροι απ’ ό,τι πιστεύαμε. Κανείς ασφαλώς δεν είχε την αυταπάτη ότι οι ψεκασμένοι βλέποντας τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα θα άλλαζαν γνώμη, όμως ουδείς μπορούσε να διανοηθεί και σε ποιο σημείο θα έφταναν με τη νέα τους θεωρία συνωμοσίας.

Πάνω που πιστεύεις ότι τα ‘χεις δει όλα και ότι δεν γίνεται να σε εκπλήξουν ξανά, βρίσκουν τρόπο να σε διαψεύσουν μέχρι να πεις «εμβόλιο»

Advertisement

Στα social media λοιπόν άρχισε να διακινείται (δυστυχώς και από ανθρώπους που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε σοβαρούς) η θεωρία ότι ο εμβολιασμός ήταν στημένος διότι οι σύριγγες ήταν διαφορετικές και η ποσότητα της δόσης επίσης.

Πράγμα που κατά τη γνώμη τους αποδεικνύει ότι επρόκειτο για θέατρο. Ασφαλώς μετά από αυτό, τα λόγια κυριολεκτικά περιττεύουν.

Advertisement

Έφτασαν στο σημείο να ζουμάρουν την εικόνα, για να παρατηρήσουν την ποσότητα της δόσης στο εμβόλιο του Σωτήρη Τσιόδρα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα που δεν θα έφτανε ακόμα και ένα παιδάκι 3 ετών.

Advertisement

Μπορεί η επιστήμη να κέρδισε (κατά τα φαινόμενα) τη μάχη με τον αόρατο εχθρό χάρη στο εμβόλιο, τη μάχη με την ηλιθιότητα όμως την έχασε κατά κράτος. Δυστυχώς χάσαμε…