amp-8220-mas-eipan-oti-evgale-ena-exanthima-sto-podi-amp-8221-syntetpimmevos-o-aderfos-tis-19chronis-thaleias-gia-ton-xafviko-chamo-tis-6588
20:09

“Μας είπαν ότι έβγαλε ένα εξάνθημα στο πόδι” Συντετpιμμέvος ο αδερφός της 19χρονης Θάλειας για τον ξαφvικό χαμό της

20:09
Newsroom

Τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια της 19χρονης Θάλειας που έχασε τη ζωή της τόσο ξαφνικά στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι. Ο αδελφός της δόκιμης του Πολεμικού Ναυτικού μίλησε στην εκπομπή Live News για τα όσα γνώριζε η οικογένειά της για την εξέλιξη της υγείας της.

Συντετριμμένος ο αδελφός της 19χρονης

«Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από το γιατρό. Ότι δεν είναι καλά, από την ίδια δεν είχαμε κάτι» ανέφερε αρχικά ο αδελφός της άτυχης κοπέλας, σημειώνοντας ότι «ο γιατρός μας είχε πει ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα».

Advertisement

«Μας πήραν εχθές να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγανε εκεί οι γονείς μας για να πάνε να την στηρίξουν» τόνισε ο αδερφός της για την εξέλιξη της υγείας της 19χρονης.

”Περιμέναμε πως και πως να έρθει”

«Κάθε φορά που κάνανε στάση μιλούσαμε, για 40 μέρες είχε πάει. Τελευταία εβδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πως και πως» συμπλήρωσε ο αδερφός της άτυχης 19χρονης.

Advertisement

«Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Έδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο ναυτικό. Ήταν το όνειρό της από μικρή» κατέληξε μιλώντας για την αδικοχαμένη 19χρονη αδερφή του.

Advertisement