glyka-nera-i-episimi-anakoinosi-tis-el-as-gia-ton-32chrono-piloto-71101
17:24

Γλυκά Νερά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 32χρονο πιλότο

17:24
Νίκη Μουλά

Γλυκά Νερά – Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται για συμπληρωματική κατάθεση ο 32χρονος σύζυγος της αδικοχαμένη Κάρολαϊν, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο, μέσα στο σπίτι της στις 11 Μαΐου.

Ο 32χρονος πιλότος, που βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση στο τμήμα Ανθρωποκτονιών για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Advertisement

Σύμφωνα με το newsit, σε έναν αποστειρωμένο χώρο έχουν μετατραπεί τα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Από τη στιγμή που στήθηκε η επιχείρηση για την μεταφορά του 32χρονου πιλότου οι χώροι της υπηρεσίας που έχει αναλάβει να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, σφραγίστηκαν και η είσοδος απαγορεύτηκε σε κάθε άτομο που δεν είχε σχέση με το συγκεκριμένο τμήμα της αστυνομικού μεγάρου.

Γλυκά Νερά – Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες»

Advertisement

Advertisement