ragizei-kardies-i-kori-tis-44chronis-giati-na-pathei-kati-i-mama-afoy-ekane-to-emvolio-gia-na-min-pathei-80999
09:38

Ραγίζει καρδιές η κόρη της 44χρονης: «Γιατί να πάθει κάτι η μαμά; Αφού έκανε το εμβόλιο για να μην πάθει»

09:38
Χριστίνα Προφαντή

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που βρίσκεται εγκεφαλικά νεκρή μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Ο σύζυγός της αναφέρει πως: «Για να κάνουν ασφαλή διάγνωση για τον εγκεφαλικό θάνατο θα πρέπει να μην υπάρχουν ποσότητες φαρμάκων στον οργανισμό της. Θεωρούν ότι αυτό θα γίνει αύριο αλλά στην ερώτηση που τους έκανα αν υπάρχει έστω κι ένα στο εκατομμύριο να δίνουν κάποια ελπίδα απάντησαν δυστυχώς όχι»

Advertisement

Ραγίζει καρδιές η κόρη της 44χρονης Γλυκερίας – «Γιατί να πάθει κάτι η μαμά μου;

«Μα γιατί να πάθει κάτι η μαμά μου από το εμβόλιο. Αφού μας είπαν να το κάνει για να μην πάθει κάτι. Γιατί;»

Είναι τα λόγια της κόρης της με βάση τα λεγόμενα του συζύγου της ο οποίος συνεχίζει λέγοντας: «Εγώ τι απαντήσεις να δώσω στην ερώτηση του παιδιού;».

Advertisement

Ο σύζυγος της άτυχης 44χρονης Γλυκερίας αναφέρθηκε επίσης και στη χρονοκαθυστέρηση των ανακοινώσεων αναφορικά με τη συσχέτιση της υγείας της και του εμβολίου. «Εμένα από την Πέμπτη μου έχουν ανακοινώσει από το Βενιζέλειο νοσοκομείο ότι τα αποτελέσματα που έφτασαν γραπτώς από το Ωνάσειο, αναφέρουν ασθενώς θετικό τη συσχέτιση με το εμβόλιο. Έχουν περάσει 4 ημέρες και ακόμα κάποιοι λένε δεν έχει γραφτεί, δεν έχει πάει επίσημα. Γιατί το κάνουν αυτό;» ανέφερε.

Advertisement

Αδυνατεί να πιστέψει πως επιδεινώθηκε τόσο γρήγορα η κατάσταση της υγείας της

Την περασμένη Τετάρτη, όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, περπάτησε από το ασθενοφόρο μέχρι και το νοσοκομείο.

«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί το είχα υποσχεθεί στη γυναίκα μου. Η γυναίκα μου είπε: “Δεν θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα σταματήσει το ρεύμα του εμβολιασμού. Δεν θα σε αφήσω να ξαναμπεις στο νοσοκομείο”. Πείτε μου λοιπόν εγώ τι άλλο να σας πω πάνω σε αυτό» ανέφερε.

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος

«Τα ζωτικά όργανα λειτουργούν κανονικά, δεν ξέρουμε για την εγκεφαλική λειτουργία, αύριο θα μας επιτρέψουν οι ποσότητες των φαρμάκων να κάνουμε τα προβλεπόμενα τεστ» ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Advertisement

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για την άτυχη γυναίκα από την Κρήτη.