rodos-i-stigmi-poy-o-ypastynomos-spaei-to-aytokinito-toy-dieythynti-toy-amp-8211-vinteo-ntokoymento-81467
23:01

Ρόδος: Η στιγμή που ο υπαστυνόμος σπάει το αυτοκίνητο του διευθυντή του – Βίντεο ντοκουμέντο

23:01
Νίκη Μουλά

Ρόδος – Είναι η στιγμή που ο υπαστυνόμος Β’, που υπηρετεί ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδου, σπάει το αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλη Καληωράκη.

Ρόδος – Κατέστρεψε το αμάξι του με βαριοπούλα

Ο εν ενεργεία αστυνομικός, εμβόλισε με το φορτηγό αυτοκίνητο του, το αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και ύστερα κρατώντας στα χέρια του βαριοπούλα πλησίασε το αυτοκίνητο λίγο μετά τις 10:30 το πρωί και βρισκόμενος σε κατάσταση εκτός ελέγχου, άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές σε αυτό.

Advertisement

Συνάδελφοί του κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα λεπτά αργότερα. Το γεγονός έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση, καθώς θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και χειρότερα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του.

Advertisement

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον εξόργισε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο. Ο αστυνομικός συνελήφθη λίγο αργότερα.

Advertisement

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr, έχει καταγραφεί το απίστευτο περιστατικό που συνέβη περίπου στις 10.30 το πρωί της Κυριακής (23.05.2021).

Ρόδος – Δείτε το βίντεο:

Advertisement