salos-me-to-synedrio-gonimotitas-pros-anavoli-meta-tis-antidraseis-amp-8211-erchontai-anakoinoseis-72661
23:50

Σάλος με το Συνέδριο Γονιμότητας: Προς αναβολή μετά τις αντιδράσεις – Έρχονται ανακοινώσεις

23:50
Νίκη Μουλά

Φαίνεται πως μετά τον σάλο που προκλήθηκε το «1ο πανελλήνιο συνέδριο γονιμότητας και αναπαραγωγικής αυτονομίας» οδεύει προς αναβολή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του NewsIt.gr.

«1ο πανελλήνιο συνέδριο γονιμότητας και αναπαραγωγικής αυτονομίας»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πιθανότατα αύριο θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις. Οι αντιδράσεις ήταν και είναι σφοδρές για το αναχρονιστικό και προσβλητικό για τις γυναίκες περιεχόμενο του συνεδρίου, κάτι που έκανε «μπαμ» με τη δημοσίευση του βίντεο που το προωθούσε. Το βίντεο έχει πλέον κατέβει.

Advertisement

Άμεσα είχε αποσύρει την αιγίδα της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ το ίδιο έπραξαν και πολλοί χορηγοί βγάζοντας ανακοινώσεις κατά του συνεδρίου.

Τι περιείχε το βίντεο

Από το διαφημιστικό βίντεο για το συνέδριο μάθαμε πως οι γυναίκες εκτός από το προπατορικό αμάρτημα ευθύνονται και για την υπογεννητικότητα.

Advertisement

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο ασχολήθηκε με την εκπαίδευση και την καριέρα της, αναβάλλοντας το σημαντικότερο πράγμα για το οποίο προορίζεται, την μητρότητα. Ξαφνικά ξυπνά μπροστά από μία τούρτα γενεθλίων με τα κεράκια να δείχνουν το «τρομακτικό» νούμερο 41 και ακούει την φωνή της… αλήθειας να λέει:

Advertisement

«Και ξαφνικά, έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά. Κι έτσι απλά, αρχίζει ο απολογισμός. Όχι γι’ αυτά που έκανες, αλλά γι αυτά που θα έπρεπε να έχεις κάνει. «Άντε τι κάθεσαι; Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα;» Πέρασες στο πανεπιστήμιο. Έπιασες μια καλή δουλειά. Γνώρισες τον άνδρα των ονείρων σου. Και ξαφνικά μαθαίνεις, ότι αυτό το 4 στον διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου, δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα».

«Τι έχω κάνει λάθος;» ρωτάει τρομαγμένη η πρωταγωνίστρια; «Τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Απλά δεν γνώριζες» απαντά η φωνή.

Advertisement