sepolia-vinteo-ntokoymento-apo-tin-en-psychro-ektelesi-toy-32chronoy-amp-8211-ton-gazose-me-8-sfaires-75283
20:52

Σεπόλια: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου – Τον γάζωσε με 8 σφαίρες

Δολοφονία στα Σεπόλια: Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος εξασφάλισε ο ANT1. Όπως θα δείτε, το θύμα κάθεται σε μία καφετέρια και πίνει τον καφέ του, όταν τον προσεγγίζει ο ένοπλος δράστης από πίσω. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καταφέρνει να τον πυροβολήσει 8 φορές.

Δολοφονία στα Σεπόλια: Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση

Όπως μεταδίδει ο ANT1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, o 32χρονος δέχτηκε οκτώ σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του. Αμέσως μετά, ο δολοφόνος τρέπεται σε φυγή. Το βίντεο που εξασφάλισε ο ANT1, είναι εκείνο που αναλύουν τα στελέχη Ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, διακρίνεται ξεκάθαρα πως ο δράστης φορά ανοικτόχρωμο παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα με κόκκινα γράμματα. Το μόνο που προλαβαίνουν να κάνουν οι υπόλοιποι θαμώνες του μαγαζιού, είναι να σκύψουν ενστικτωδώς.

Advertisement

Οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος, το μόνο που προλαβαίνουν να κάνουν είναι να σκύψουν ενστικτωδώς. Ο 32χρονος διατηρεί τις αισθήσεις του για 18 περίπου δευτερόλεπτα και προσπαθεί να συρθεί μέσα στην καφετέρια, στην προσπάθειά του να σωθεί. Αμέσως μετά σωριάζεται στο πάτωμα. Το θύμα ήταν από τη Βόρεια Ήπειρο και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, είχαν αποπειραθεί να τον δολοφονήσουν ακόμα τρεις φορές στο παρελθόν

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ανήκε σε μία συμμορία διακίνησης ναρκωτικών την περίοδο του 2007, η οποία χωρίστηκε στα δύο. Από τότε, τα μέλη έχουν μεταξύ τους βεντέτα με δώδεκα δολοφονίες και δέκα απόπειρες.

Advertisement

Ακολουθεί το βίντεο που μετέδωσε ο ANT1: (Προσοχή – Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές)
Advertisement