spyros-michalopoylos-apokleistike-apo-to-facebook-epeidi-yperaspistike-tin-anna-maria-papacharalampoys-83150
13:06

Σπύρος Μιχαλόπουλος: Αποκλείστηκε από το facebook επειδή υπερασπίστηκε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

13:06
Νίκη Μουλά

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος είπε με θάρρος και χωρίς να μασήσει τα λόγια του, την άποψή του για τα όσα ισχυρίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και αποκλείστηκε από το μέσο μαζικής δικτύωσης.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει στο πλευρό της τον Σπύρο Μιχαλόπουλο

Advertisement

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, ο σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” υπερασπίστηκε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μετά τα όσα ισχυρίστηκε για εκείνη στο υπόμνημά του, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Advertisement

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος εμφανίστηκε στο Πρωινό και χαρακτήρισε ανήθικο αυτό που έγινε εκ μέρους του ηθοποιού και σκηνοθέτη, τόσο ως προς την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, όσο και ως προς τη γυναίκα του.

Advertisement

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος αποκλείστηκε από το Facebook για 24 ώρες

Το βράδυ της Τρίτης, κάποιοι έκαναν καταγγελία στο προφίλ του στο facebook και ο σκηνοθέτης αποκλείστηκε από αυτό για 24 ώρες. Την είδηση έκαναν γνωστή φίλοι του, που έγραψαν στο προφίλ τους.

Advertisement

“Το FB απέκλεισε για 24 ώρες τον Spiros Michalopoulos γιατί υπερασπίστηκε το ήθος της Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έναντι της άθλιας συμπεριφοράς του Π. Φιλιππίδη. Οι “φίλοι” του φερόμενου ως βιαστή κατήγγειλαν τα σχόλια του σκηνοθέτη των Άγριων Μελισσών!! Πόση ξεφτίλα αντέχουν ακόμη στις άθλιες ζωές τους;”, ήταν η ανάρτηση μία διαδικτυακής φίλης του Σπύρου Μιχαλόπουλου.

Advertisement