thessaloniki-agarmpo-kamaki-i-apopeira-arpagis-anilikis-symfona-me-ton-56chrono-77690
21:14

Θεσσαλονίκη: «Άγαρμπο Καμάκι» η απόπειρα αρπαγής ανήλικης, σύμφωνα με τον 56χρονο

Θεσσαλονίκη – Απόπειρα αρπαγής ανήλικης: Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 56χρονου κατηγορούμενου, η απόπειρα αρπαγής που κατήγγειλε η 16χρονη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης οφείλεται σε παρεξήγηση.

Θεσσαλονίκη – Απόπειρα αρπαγής ανήλικης: Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Νωρίτερα, η 16χρονη κατήγγειλε πως ο 56χρονος την παρενόχλησε, ενώ εκείνη πήγαινε στο σχολείο, λέγοντας της να την πάει εκείνος στον προορισμό της. Ο 56χρονος έχει συλληθφεί και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2 Ιουνίου. Έως τότε, θα κρατηθεί.

Advertisement

Σε ερώτηση του δικαστηρίου σχετικά με την επαγγελματική του ιδιότητα, ο 56χρονος δήλωσε πως είναι «καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο». Όπως ισχυρίστηκε, πρόκειται για «παρεξήγηση». Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 56χρονου, Απόστολο Τζαρό, πρόκειται για «άγαρμπο φλερτ και άκομψο καμάκι».

Σύμφωνα με το GRtimes.gr, ο 56χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών κατηγορείται είναι αντιμέτωπος με δύο πλημμελήματα. Ειδικότερα, κατηγορείται για απόπειρα παράνομης βίας και απειλής. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουνιου, στην περιοχή της Νεάπολης. Ο πατέρας της 16χρονης κατέθεσε μήνυση και ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 56χρονου.

Advertisement

Η αστυνομία γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, πως ο 56χρονος είχε καταγγελθεί ξανά για σεξουαλική παρενόχληση το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, αυτή τη φορά από δύο 20χρονες, στην περιοχή των Πεύκων. Διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση με εντολή εισαγγελέα για τα δύο αυτά παραστατικά, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν οι καταγγέλλουσες.

Advertisement

Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις του δικηγόρου του 56χρονου:

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Advertisement