thessaloniki-odigos-toy-oasth-pethane-pano-sto-timoni-amp-8211-prolave-na-stamatisei-to-leoforeio-kai-esose-toys-epivates-78451
09:38

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ πέθανε πάνω στο τιμόνι – Πρόλαβε να σταματήσει το λεωφορείο και έσωσε τους επιβάτες

09:38
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Θάνατος οδηγού λεωφορείου: Τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Ένας οδηγός λεωφορείου πέθανε εν ώρα εργασίας από ανακοπή καρδιάς. Μέσα στην ατυχία, ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου. Έτσι, δεν κινδύνευσε κανένας.

Θάνατος οδηγού λεωφορείου: Σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης ένας οδηγός του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που οδηγούσε, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Το τραγικό συμβάν έγινε στις 06.40, μετά το φανάρι της Σίνδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς τη Χαλκηδόνα.

Advertisement

Ο 47χρονος άντρας πατέρας τριών παιδιών, όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία του, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να μην κινδυνέψει κάποιος επιβάτης. Στη συνέχεια, οι επιβάτες που αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει, κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Θάνατος οδηγού λεωφορείου: Είχε χάσει τις αισθήσεις του για 50 λεπτά

Οι διασώστες που έφτασαν στην περιοχή έκαναν οτιδήποτε ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του για 50 λεπτά, όμως δίχως επιτυχία. Σύμφωνα με τον γιατρό που ανέλαβε το περιστατικό, «Ο οδηγός μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε καθώς είχε υποστεί ανακοπή». Έπειτα, ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Advertisement

Υπήρξε αρχικά επικοινωνία με τον ΟΑΣΘ, όπου ο επόπτης βάρδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα. Υποστήριξε πως ο οδηγός υπέστη ανακοπή στο σπίτι του και όχι εν ώρα εργασίας. Ωστόσο, ο συντονιστής του ΕΚΑΒ, Κουρουκίδης Νικόλαος, που επίσης έκανε δηλώσεις, επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Σρεκ: Ο καρδιοκατακτητής που παραμορφώθηκε και έγινε ήρωας κινουμένων σχεδίων

Πόνος στην πλάτη: Τα ανησυχητικά σημάδια – Πως θα τον αντιμετωπίσετε – Πότε πρέπει να πάτε στο γιατρό

Μονεμβασιά: Μισογκρεμισμένο αρχοντικό του 17ου αιώνα, έγινε υπερλούξ ξενοδοχείο και εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του