thrinos-stin-kalamata-ragizoyn-kardies-ta-amp-8220-antio-amp-8221-stoys-dyo-20chronoys-poy-echasan-tin-zoi-toys-se-trochaio-80336
16:52

Θρήνος στην Καλαμάτα: Ραγίζουν καρδιές τα “αντίο” στους δύο 20χρονους που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο

16:52
Νίκη Μουλά

Τροχαίο στην Καλαμάτα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/5 και θύματα της τραγωδίας που σημειώθηκε στην άσφαλτο είναι δύο 20χρονοι φίλοι. Δύο νεαροί γεμάτοι όνειρα που κανείς δεν περίμενε ότι το νήμα της ζωής τους θα κοβόταν τόσο πρόωρα και ξαφνικά.

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αποχαιρετούν τα θύματα από το Τροχαίο στην Καλαμάτα

Οι δύο 20χρονοι από τη περιοχή του Μελιγαλά, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο το οποίο σημειώθηκε στην παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Advertisement

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δένδρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός και του συνεπιβάτη που κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Τροχαίο στην Καλαμάτα

Advertisement

Advertisement

Τροχαίο στην Καλαμάτα – Αυτοί είναι οι δύο άτυχοι νέοι

Τροχαίο Καλαμάτα Τροχαίο Καλαμάτα

Θύματα του μοιραίου τροχαίου είναι οι Βασίλης Δημητρακόπουλος και ο παιδικός του φίλος Γιώργος Τσακίρης, αμφότεροι αθλητές της τοπικής ομάδας Εθνικός Μελιγαλάς, η οποία και τους αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως προς ένδειξη πένθους, οι προπονήσεις της Ακαδημίας της ομάδας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας.

«Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας , δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους. Κρίμα , κρίμα , κρίμα», αναφέρεται στην ανάρτηση της τοπικής ομάδας για το τραγικό συμβάν.

Advertisement

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι των θυμάτων

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αποχαιρετούν τα δύο αδικοχαμένα παιδιά με μηνύματα στις σελίδες τους στο Facebook.

Advertisement