Πρόωρα έσβησε ένα χαμόγελο που μόλις είχε γεννηθεί, βυθίζοντας στο πένθος μία οικογένεια και προκαλώντας συγκίνηση στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.
Το μόλις 8 ημερών κοριτσάκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Νεογνών του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται το tempo24.news.
Η μάχη στη ΜΕΘ Νεογνών
Από τη στιγμή που το βρέφος νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τη δική τους μάχη, καταβάλλοντας προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.
Ωστόσο, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού επιδεινώθηκε.
Το βρέφος κατέληξε – Αναμένονται απαντήσεις
Τελικά, το μόλις οκτώ ημερών βρέφος κατέληξε, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του.
Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει συγκίνηση και στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.
Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας αναμένεται να αποσαφηνιστούν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου του βρέφους.






