Επίδομα ενοικίου 2019: Μεγάλος ο αριθμός των αιτήσεων - Τι πρέπει να προσέξετε - Enimerotiko.gr
26 Φεβρουαρίου 2020
Enimerotiko.gr
Επιδοτήσεις

Επίδομα ενοικίου 2019: Μεγάλος ο αριθμός των αιτήσεων – Τι πρέπει να προσέξετε

Πολλοί Έλληνες πολίτες έχουν καταθέσει αίτηση για την καταβολή του επιδόματος ενοικίου του 2019. Οι σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 266.000 και μάλιστα συνεχίζουν να παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Ωστόσο, για να οριστεί κάποιος ως δικαιούχος θα πρέπει να έχει εν ενεργεία ηλεκτρονικό συμβόλαιο ισχύος έξι μηνών, καθώς μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση θα του καταβληθεί το ποσό του επιδόματος ενοικίου του 2019. Σχετικά με το πότε αρχίζει να μετρά η αίτηση, αυτή θα ξεκινά να έχει ισχύ από τον επόμενο μήνα της ημερομηνίας που υποβλήθηκε στον αρμόδιο φορέα.

Εν το μεταξύ, η πρώτη δόση των αναδρομικών θα δοθεί στις αρχές του Απρίλη, καθώς για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει υπουργική απόφαση. Έτσι, οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να καλύψουν ενόψει Πάσχα, μια σημαντική υποχρέωση, όπως αυτή του ενοικίου.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα