Enimerotiko.gr
PLUS

18 πράγματα που κάναμε όλοι όταν ήμασταν παιδιά και σήμερα μας γεμίζουν νοσταλγία και αναμνήσεις

Δε συμφωνείτε ότι η παιδική ηλικία είναι μια μαγική περίοδος; Όταν η νοσταλγία μας χτυπά την πόρτα, είναι χαρά να θυμόμαστε ορισμένες διασκεδαστικές μικρές συνήθειες που (σχεδόν) όλοι είχαμε όταν ήμασταν παιδιά. Αυτές περιλαμβάνουν το να μιλάς μπροστά από τον ανεμιστήρα που σε κάνει να ακούγεται σαν να είσαι «ρομπότ» ή να κόψεις τα μαλλιά της κούκλας σου. Είναι συνήθειες που είναι πολύ συχνές όταν είμαστε παιδιά. Αλλά τώρα, πολλά χρόνια αργότερα, αφού μεγαλώσαμε και εξελιχθήκαμε σε υπεύθυνους και σοβαρούς ενήλικες, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε, τι σκεφτόμασταν όταν κάνουμε αυτά τα πράγματα.

Γι ‘αυτό κι εμείς απαριθμήσαμε 18 αστείες συνήθειες που πολλοί από εμάς είχαμε κατά την παιδική ηλικία και που σήμερα δε βγάζουν πολύ νόημα. Μπορείτε να συσχετιστείτε με κάποιο από αυτά; Χαρείτε το άρθρο!

1. Παραδεχτείτε το: Η γόμα σας είχε  πολλές τρύπες. Δεν αναρωτιόμαστε καν από πού προέρχονται επειδή τις κάναμε κι εμείς.

2. Η πρόκληση αυτή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

3. Μόνο όσοι από εμάς ήμασταν παιδιά της δεκαετίας του ’80 και του ’90 μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτή η εικόνα.

4. Προσπαθήσατε και εσείς να κατεβάσετε ταυτόχρονα όλα τα χρώματα; Ποτέ δεν έπιασε αυτό το κόλπο!

5. Το ζωγραφισμένο ρολόι με μαρκαδόρο ήταν κλασικό μεταξύ των παιδιών.

6. Το κάνατε μάλλον όταν ήσασταν παιδί.

7. Ποιος δεν προσπάθησε έστω για μία φορά να σβήσει ό, τι έγραψαν με στυλό χρησιμοποιώντας το μπλε μέρος αυτής της περίεργης γόμας που έπρεπε να λειτουργεί σαν μαγικό, αλλά στην πραγματικότητα έσκιζε το φύλλο χαρτιού;

8. Αυτή η «φωνή ρομπότ» μπορούσε να μας διασκεδάσει για ώρες.

9. Κόψατε ποτέ τα μαλλιά στο κεφάλι της κούκλας σας; Το μετανιώνατε σχεδόν απευθείας …

10. Χώριζες κι εσείς τα 2 μέρη του μπισκότου για να φάτε μόνο τη γέμιση; Εάν ναι, τότε κόλλα-5 🙌. Το κάναμε επίσης όλη την ώρα!

11. Όταν βλέπαμε μια ζυγαριά, προσπαθούσαμε αμέσως να ζυγίσουμε το χέρι, το μπράτσο, κ.λπ.

12. Όταν ζωγραφίζατε ένα σπίτι, σχεδιάζετε πάντα τον ήλιο στη γωνία του φύλλου;

13. Είχαμε μια τεράστια επιθυμία να σπάσει αυτό το παράξενο και σφιχτό πλαστικό

14. Μια άλλη σχεδόν ασυγκράτητη επιθυμία για δημιουργία «τέχνης»

15. Ήταν αρκετό για να καθίσουμε σε μερικές στοιβαγμένες καρέκλες για να νιώσετε σαν βασιλιάδες και βασίλισσες.

16. Μια αναπόφευκτη πρόκληση για (σχεδόν) όλα τα παιδιά: προσπαθούσαμε να κάνουμε τον διακόπτη να  «ισορροπήσει»  στη μέση.

17. Ρίχναμε όλα τα μαλλιά μας προς τα εμπρός, φορούσαμε γυαλιά … και ήταν είναι το επόμενο βήμα; Να βρούμε κάποιον για να τον τρομάξουμε, φυσικά. 😅

18. Κάτι ενοχλητικό που πολλοί από εμάς έκαναν, αλλά λίγοι από εμάς θα παραδεχτούμε: τρέχαμε μόλις σβήναμε τα φώτα, ώστε να μη μας πιάσει ένα «τέρας» στο διάδρομο.

Συσχετίζεστε με κάποια από αυτές τις εικόνες; Θυμάστε άλλα παραδείγματα των πραγμάτων που κάνατε ως παιδί; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News