Enimerotiko.gr
PLUS

21 άνθρωποι που νίκησαν τους φόβους τους, πραγματοποίησαν τα όνειρά τους και οι ιστορίες τους μας εμπνέουν

Το να μπορείτε να καλλιεργείτε φράουλες με τα χέρια σας, να ζωγραφίσετε οι ίδιοι έναν πίνακα ή να ξεπεράσετε μία μακροχρόνια φοβία – είναι επιτεύγματα που απεικονίζουν τη μοναδική μας ικανότητα να ξεκινήσουμε ξανά τη ζωή. Η ζωή μας είναι γεμάτη μικρές και μεγάλες νίκες, και τη χαρά που παίρνουμε από αυτές πρέπει να την μοιραστούμε με άλλους. Και αυτό έκαναν οι άνθρωποι που σας παρουσιάζουμε παρακάτω!

Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές για να κάνει το πρώτο βήμα, κάποιος χρειάζεται μια πηγή έμπνευσης και ένα παράδειγμα προς μίμηση. Γι ‘αυτό μοιραζόμαστε μερικά από αυτά, ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τις νέες σας επιτυχίες!

21. «Ο στόχος μου ήταν να αποφοιτήσω πριν κλείσω τα 100 χρόνια. Τα κατάφερα με 33 χρόνια διαφορά.» 

20. Αφού ήταν θύμα μπούλινγκ και πειραγμάτων για το επιπλέον βάρος της, η Dana Falsetti κατάφερε να αποδείξει στον εαυτό της και σε ολόκληρο τον κόσμο ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσες ευκαιρίες. Έγινε εκπαιδεύτρια γιόγκα, άνοιξε τη δική της σχολή γιόγκα και πήρε βραβείο από τη βιομηχανία φυσικής κατάστασης. 

19. «Αφού εργαζόταν ως οδηγός ταξί για πάνω από 15 ώρες την ημέρα για λίγα χρόνια, ο μπαμπάς μου αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει το όνειρό του να ανοίξει ένα εστιατόριο. Εδώ παίρνει πτυχίο μαγειρικής.» 

18. «Υποσχέθηκα στους μαθητές μου ότι αν περάσουν όλοι το κρατικό τεστ, θα ξυρίζω τη μισή μου γενειάδα την τελευταία ημέρα του σχολείου. Έχω μικτά συναισθήματα.» 

17. «Ο γιος μου μεγάλωσε υπομονετικά τα μαλλιά του για 4 χρόνια και τελικά κατάφερε να τα δωρίσει την περασμένη εβδομάδα! Είχε πυκνά μαλλιά που με τα οποία μπορεί να φτιαχτεί μια όμορφη περούκα.» 

16. «Ήταν ένας μακρύς δρόμος προς την ανάκαμψη, με περισσότερους από έναν τρόπους. Αλλά έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που αποτοξινώθηκα από τα ναρκωτικά.» 

15. «Πριν από 10 μήνες, το άγχος μου ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσα να αφήσω το σπίτι μόνο. Σήμερα, ολοκλήρωσα το πρώτο μου κάμπινγκ.» 

14. «Ολοκλήρωσα τη συλλογή νομισμάτων από διάφορα κράτη!»

13. «Έφτιαξα έναν χάρτινο δράκο χωρίς να κόψω ούτε ένα κομμάτι χαρτιού.»

12. «Έκανα τον φίλο μου να περπατήσει 5 χιλιόμετρα για την θέα των 1000 $!» 

11. «Η αρραβωνιαστικιά μου δεν έχει αρκετή αυλή για έναν κατάλληλο κήπο, αλλά έχει φυτέψει φυτά σε γλάστρες!»

10. «Τελείωσα το πρώτο μου κέντημα στο οποίο χρησιμοποίησα έναν συνδυασμό ραφών.» 

9. «Έπεισα τον φίλο μου να φορέσουμε ασορτί ρούχα, για να δούμε την ταινία The Incredibles! Άξιζε τον κόπο γιατί πήραμε πολλά κοπλιμέντα!» 

8. «Τα πράγματα άρχισα να μπαίνουν στην θέση τους. Πρώτη φορά που μένω μόνος μου.» 

7. «Είμαι πολύ τυχερός που χορεύω με κάθε ένα από τα παιδιά μου. Αυτός είναι ο μικρότερος γιος μου και εγώ στην πρώτη του μια χορευτική εκδήλωση.» 

6. «Έφτιαξα ένα κάθετο αγρόκτημα για μια εργασία στο σχολείο και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα.» 

5. «Ξέρω ότι αυτό μπορεί να μην σας κάνει εντύπωση, αλλά είναι η πρώτη φορά που καλλιεργώ φράουλα μόνη μου». 

4. «Δεν θέλω να καυχηθώ, αλλά σήμερα κατάφερα να πάρω αυτές τις κυψέλες χωρίς να με τσιμπήσουν ούτε μια φορά οι μέλισσες.» 

3. «Η μαμά μου και εγώ πήγαμε στο Havasupai Falls το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τις αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερε να διασχίσει αυτό το μονοπάτι.» 

2. «Μόλις έκλεισα 2 χρόνια ανάρρωσης από την ανορεξία.» 

1. «Πριν από 2 χρόνια κοιμόμουν κάτω από μια γέφυρα. Σήμερα άρχισα να εκπαιδεύομαι πως να οδηγήσω αυτό το θηρίο!» 

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News