Enimerotiko.gr
PLUS

40 άνθρωποι που “πείραξαν” τις φωτογραφίες τους για το instagram και το αποτέλεσμα ήταν για…γέλια

Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφοι και «τέλειοι» φαίνονται οι φωτογραφίες στη ροή σας στο Instagram, δεν είναι όλες πραγματικές. Μερικά είναι τόσο έντονα επεξεργασμένες, επεξεργασμένα και τροποποιημένα, είναι οριακά γελοίο . Ξέρω, ακούγεται απίστευτο ότι κάποιος θα ξεγελάσει με αυτόν τον τρόπο το Διαδίκτυο!

Εδώ έρχεται το Subreddit Instagram Reality. Είναι μια κοινότητα που βρίσκει και ντροπιάζει τις πιο επεξεργασμένες με φωτογραφίες φωτογραφίες IG. Ρίξτε μια ματιά στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και ψηφίστε εκείνες που σας έπληξαν περισσότερο. Και διαβάστε για τη συνέντευξη του Bored Panda με έναν από τους συντονιστές στο r / InstagramReality, redditor Cluelessnumber7.

# 1 Ξέχασε να κάνει Photoshop The iPhone Box’s Shadow

# 2 Tόσο καυτή που έλιωσε το αυτοκίνητο

# 3 Είναι 50 χρονών και κάνει photoshop για να μοιάζει λίγο μεγαλύτερη από 20. Γυναίκες, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να φαίνεσαι όσο είναι η πραγματική σου ηλικία. Δεν αναμένεται να μοιάζετε για πάντα 20 ετών.

Ο συντονιστής Cluelessnumber7 εξήγησε στον Bored Panda τις δύο κύριες αρνητικές επιδράσεις των φωτογραφιών με πολύ επεξεργασία «Οι πρώτες; Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες επηρεάζουν τους εντυπωσιαμένους ακολούθους τους. Το εκπληκτικά λείο δέρμα, τα συνηθισμένα μάτια που ξαφνικά γίνονται αμυγδαλωτά, τα σαρκώδη χείλη, οι αιχμηρές γραμμές της γνάθου, τα λεπτά σωματότυπα σε σχήμα κλεψύδρας και ούτω καθεξής», είπε.

«Αυτό που χάνεται με μια απλή δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να διαλέξουν το κατάλληλο ρούχο, να κυνηγήσουν τον σωστό φωτισμό, να διαλέξουν με ποιο χέρι να τραβήξουν τις selfies (ναι, σοβαρά), και αυτό είναι όλο πριν τελειοποιήσουν και επεξεργαστούν ότι δεν τους αρέσει στο Facetune. Χωρίς να το αποκαλύψουμε αυτό, υπάρχει τώρα ένας αμέτρητος αριθμός ανθρώπων που συγκρίνουν τον εαυτό τους (και ίσως ξοδεύουν χρήματα για να μοιάζουν με) ένα άτομο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει», ο redditor επεσήμανε έναν από τους κινδύνους των επιρροών που αλλάζουν έντονα την εμφάνισή τους.

# 4 Ούτε οι κρατήρες δεν την γλιτώνουν από το υπερβολικό φιλτράρισμα

# 5 Δεν ήξερα ότι υπήρχε ένα κέρινο ομοίωμα στο Μιλάνο

# 6 Συρρικνωμένο κεφάλι

«Το δεύτερο είναι αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να απευθυνθούν σε κάποιον – για ανασφάλειες που έχουν και τους δημιουργούν την ανάγκη να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους. Επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους για τόσο καιρό, που αν σταματήσουν μπορεί να σημαίνει απώλεια επιβεβαίωσης από τους ακολούθους τους, απώλεια ακολούθων , και ίσως να χάνουν χορηγούς αν αποκαλυφθούν. Έτσι, θα προτιμούσαν να απολαμβάνουν τη ψεύτικη φήμη, από τον κίνδυνο να την χάσουν λόγω εντιμότητας.»

Θέλαμε επίσης να μάθουμε ποια μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν για τη μείωση του αριθμού επεξεργασίας φωτογραφιών που κάνουν οι χρήστες στο διαδίκτυο. «Αυτή είναι μια πολύ περίπλοκη ερώτηση, αλλά ένα μέτρο το οποίο πρέπει να απαιτήσουμε είναι να απαλλαγούμε από όλα τα φίλτρα που αλλάζουν το σχήμα, το μέγεθος ή τις αναλογίες οτιδήποτε σχετίζεται με το σώμα κάποιου», μας είπε ο Cluelessnumber7.

«Τα φίλτρα έχουν γίνει δεκανίκι για τόσα πολλά άτομα στο Instagram που τώρα επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους ώστε να μοιάζουν με τα φιλτραρισμένα βίντεο Snapchat τους. Προσαρμόζοντας τις μύτες τους, τον τόνο του δέρματός τους, εξομαλύνοντας όλες τις κηλίδες, προσθέτοντας βλεφαρίδες», ανέφερε. «Αυτά τα φίλτρα, ενώ είναι διασκεδαστικά, είναι εκπληκτικά ύπουλα. Δεν συνειδητοποιείτε ότι περιμένετε να μοιάζετε με τη φιλτραρισμένη έκδοση του εαυτού σας, έως ότου επιχειρήσετε να τραβήξετε μια φωτογραφία χωρίς αυτά.»

# 7 Βρέθηκε στον λογαριασμό Thinspo. Στείλτε βοήθεια

# 8 «Χωρίς φίλτρο», αλλά το Instagram λέει άλλα στην κορυφή της φωτογραφίας

# 9 Σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αντίληψη για να πιστέψουν ότι αυτό είναι πραγματικό, αλλά εμφανίστηκε στη ροή μου επειδή οι φίλοι μου κοινοποίησαν εικόνες σαν αυτή ως «στόχο» γυμναστικής

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την χρήση ενός καλλιτεχνικού φίλτρου σε μια φωτογραφία για να αλλάξετε ελαφρώς τα χρώματα, είναι εύκολο περάσετε στην υπερβολή. Ένας μικρός αριθμός αλλαγών μπορεί να γίνει μια ντουζίνα που στη συνέχεια γίνεται εκατό και σύντομα, θα έχετε αλλάξει τον εαυτό σας τόσο πολύ που δεν θα μπορείτε καν να τον αναγνωρίσετε.

Σύμφωνα με τον Brooke Erin Duffy, επίκουρο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Cornell που μελετά την αυτο-προβολή στο Instagram, «Κανείς δεν θέλει να αποκαλείται ψεύτικος» Έτσι, το να αποφασίσουν πόσο θα επεξεργαστούν τις φωτογραφίες είναι ένα τεράστιο δίλημμα για τους influencers.

«Οι influencers αισθάνονται πάρα πολύ ότι πρέπει να παρουσιάζονται αυθεντικοί, ενώ έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα», είπε στο The Guardian.

# 10 Ο καθρέφτης φαίνεται πάντα να εκθέτει αυτούς τους ανθρώπους

# 11 Οι προπονήσεις στο γυμναστήριο έπιασαν τόπο

# 12 Δεν πιστεύω πώς σκέφτεται ότι είναι αποδεκτό

Εν τω μεταξύ, οι συντονιστές του προφίλ Instagram Reality μοιράστηκαν περαιτέρω τις σκέψεις τους σχετικά με την επεξεργασία φωτογραφιών σε προηγούμενη συνέντευξη με τον Bored Panda.

Σύμφωνα με όσα είπαν, οι χρήστες του Instagram θέλουν να δουν τους influencers να δημοσιεύουν τις φυσικές τους φωτογραφίες , όχι κάτι που έχει «επεξεργαστεί στο έπακρο» . Οι συντονιστές παραμένουν αισιόδοξοι ότι οι influencers θα το συνειδητοποιήσουν τελικά, ειδικά με το γεγονός ότι σχεδόν ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός παραμένει στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

# 13 Η πρωτότυπη φωτογραφία έχει βγει στην φόρα

# 14 Δεν έχω λόγια, κυριολεκτικά …

# 15 Θαμπωμένος από τα πλούτη

Τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να λαχταρούν να φωτογραφίσουν τον εαυτό τους σε «τέλεια» ανθρώπινα όντα είναι η «ανασφάλεια, ο φθόνος και τα χρήματα», καθώς και η αποφυγή της αμηχανίας, επειδή νομίζετε ότι μπορεί να έχετε ατέλειες σε ορισμένα σημεία του σώματός ή του προσώπου σας.

Ωστόσο, οι φυσικές φωτογραφίες έχουν μεγάλη γοητεία επειδή είναι αυθεντικές, ειλικρινείς και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να σχετίζονται με αυτές.

# 16 Επιδερμίδα; Δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτήν

# 17 Οι γωνίες αλλάζουν τους ανθρώπους

# 18 Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τα άτομα που έχουν κάνει photoshop

# 19 Πλευρά; Μόνο για δείπνο

# 20 Πραγματικά φαίνεται σαν να είναι μέρος των γραφικών του Sims 1

# 21 Ω Θεέ μου

# 22 Τι γίνεται τώρα, υποτίθεται ότι ντρεπόμαστε για τους … αστραγάλους μας;

# 23 Αυτό είχε αναρτηθεί ως έμπνευση για να απώλεια βάρους για όσους αντιμετωπίσουν μια διατροφική διαταραχή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν παρατήρησα ποτέ το νερό που κάμπτει κοντά στη μέση της!

# 24 Μάτια, δέρμα, ζυγωματικά … τόσο φυσική εμφάνιση

# 25 Φαντάζομαι ότι πίστευε ότι κανείς δεν θα την προσέξει να επεξεργαστεί αν θόλωνε το φόντο.

# 26 Όταν ένα άτομο δημοσιεύει την επεξεργασμένη φωτογραφία και τα άλλα δημοσιεύει την πρωτότυπη

# 27 Οι αγκώνες δεν είναι στην μόδα

# 28 Το σαγόνι της μοιάζει με αμπάρα πλοίου

# 29 Θα μιλήσουμε για αυτό το πόδι ή όχι;

# 30 Στο Instagram και στη τηλεόραση

# 31 «Το νερό» στη δημοφιλή τοποθεσία Instagram στο Μπαλί είναι στην πραγματικότητα μια οπτική ψευδαίσθηση. Είναι ένα κομμάτι γυαλιού κάτω από το iPhone

# 32 Οι μασχάλες είναι τόσο υπερτιμημένες

# 33 Ένα γιγαντιαίο δεξί χέρι

# 34 Βιρμανή Influencer ισχυρίζεται ότι η λεπτή της μέση είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής

# 35 Είστε βέβαιοι για τα σημεία που δεν έχουν επεξεργαστεί στο Photoshop;

# 36 Instagram vs. Στιγμιότυπο οθόνης από βίντεο

# 37 Τόσο λεία επιδερμίδα σαν να την έχει ξύσει με γυαλόχαρτο

# 38 Όταν το είδα για πρώτη φορά, νόμιζα ότι ακόμα κοιμόμουν

# 39 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Instagram πρέπει να απαγορευτεί όπως και το Tiktok

# 40 Έχει βάλει ψεύτικο γκαζόν γύρω από τη μέση

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News