Enimerotiko.gr
PLUS

7 σημεία στο σώμα μας που έχουμε ελιές και φανερώνουν κρυφές πτυχές για την προσωπικότητά μας

Οι περισσότερες ελιές του δέρματος αναπτύσσονται έως την ηλικία των 30 ετών και σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές έννοιες ανάλογα με την τοποθεσία τους. Για παράδειγμα, μια ελιά στη μύτη σημαίνει ότι είστε πολύ εργατικοί, ενώ μια ελιά στο μάγουλο αντιπροσωπεύει την τιμιότητα.

Εστιάζουμε τον μεγεθυντικό φακό σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες ελιών για να εξηγήσουμε το νόημα πίσω από αυτές. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό το άρθρο είναι γραμμένο μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

1. Ελιά στο μέτωπο

Οι ελιές στο μέτωπο θεωρούνται σημάδι ευημερίας. Αλλά ανάλογα με την ακριβή της θέση , μπορεί να έχει και επιπλέον έννοιες.

  • Μια ελιά στην αριστερή πλευρά του μετώπου μπορεί να σημαίνει ότι έχετε  έλλειψη τύχης και ότι μερικές φορές ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο πιο σκληρά για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε.
  • Εάν όμως έχετε μια ελιά στο κέντρο του μετώπου σας, αυτό σημαίνει σοφία και μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχούς γάμου.
  • Οι ελιές στη δεξιά πλευρά δείχνουν ότι έχετε την ικανότητα να είστε εξαιρετικός σύντροφος και συνεργάτης, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για γάμο.

2. Ελιά στο μάγουλο

Εάν έχετε μια ελιά στο μάγουλο, αυτό σημαίνει ότι είστε ειλικρινείς, ευαίσθητοι και μερικές φορές ντροπαλοί. Όμως, όταν το απαιτεί η κατάσταση, μετατρέπεστε σε έναν ατρόμητο ηγέτη.

Περισσότερες έννοιες ανάλογα με την ακριβή της τοποθεσία είναι:

  • Μια ελιά στο αριστερό μάγουλο σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να φαίνεστε  αλαζόνες, λόγω της εσωστρεφής φύσης σας.
  • Όσο για το δεξί μάγουλο – προσφέρετε μεγάλη φροντίδα στους γύρω σας και βάζετε την οικογένεια πάνω από όλα τα άλλα.

3. Ελιά κοντά στα χείλη

Αυτή η συγκεκριμένη ελιά είναι σημάδι γοητείας και κομψότητας. Είτε βρίσκεται στη δεξιά ή την αριστερή επάνω γωνία των χειλιών, φιλοδοξείτε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Το να περνάς χρόνο με φίλους και να ταξιδεύεις είναι δύο από τα αγαπημένα σας χόμπι. Επίσης, μια ελιά στο κάτω χείλος δείχνει ότι τα παιδιά σας έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι πολύ επιτυχημένα σε ό, τι αποφασίζουν να κάνουν στη ζωή.

4. Ελιά στη μύτη

Οι ελιές στην μύτη αντιπροσωπεύουν τον αυτοσεβασμό και ότι είστε ένα πολύ εργατικό άτομο. Ακόμα κι αν μερικές φορές οι άλλοι πιστεύουν ότι είστε πολύ εγωιστές, θεωρείστε σπουδαίος φίλος.

  • Το να έχετε μια ελιά στην άκρη της μύτης συχνά σημαίνει ότι, παρόλο που μπορείτε να χαλαρώσετε εύκολα, είστε ευαίξαπτος. Επίσης, μερικές φορές λυπάστε που λέτε πράγματα πριν τα σκεφτείτε.
  • Μια ελιά στη δεξιά πλευρά της μύτης σας αντιπροσωπεύει μεγάλο πάθος και την ανάγκη δημιουργίας στενότερης σύνδεσης με τους άλλους.
  • Όσο για την αριστερή πλευρά – μπορεί να δείχνει κάποιους αγώνες κατά τη διάρκεια της ζωής σας, αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι γνωρίζετε ότι θα καταφέρετε πάντα να ανεβείτε στην κορυφή.

5. Ελιά στο πόδι

Οι ελιές στα πόδια είναι ένα σημάδι ότι απολαμβάνετε τα ταξίδια. Είναι επίσης ένα σημάδι ότι αναγνωρίζεστε για τις καλές σας πράξεις. Εάν η ελιά βρίσκεται στο δεξί πόδι, σημαίνει ότι έχετε μια υπέροχη οικογενειακή ζωή .Μια στο αριστερό πόδι, ωστόσο, μπορεί να σημαίνει ότι ενδέχεται να εμφανιστούν κάποια οικονομικά προβλήματα.

6. Ελιά στον ώμο

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει μια ελιά στον ώμο, σημαίνει ότι είναι ένας μεγάλος επιλυτής προβλημάτων και ένα πραγματικά υπεύθυνο άτομο που μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο του. Ενώ απολαμβάνει να βοηθά τους γύρω του, πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην αφήσει τους άλλους να τον εκμεταλλευτούν. Και να θυμάται να δίνει προτεραιότητα στον εαυτό του.

7. Ελιά στο πηγούνι

Και τέλος, ελιές στο πηγούνι. Αυτές οι ελιές δείχνουν ότι είστε αποφασισμένοι και φροντιστικοί. Μερικές φορές μπορεί να είστε λίγο πεισματάρηδες. Η ακριβής τοποθεσία είναι επίσης σημαντική – οι ελιές στη δεξιά πλευρά σημαίνει ότι ακολουθείτε πάντα τη λογική σκέψη. Όσο για την αριστερή πλευρά, αντιπροσωπεύουν ένα άτομο που είναι απλό και δεν φοβάται να μιλήσει.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News