Enimerotiko.gr
Οδηγίες

10 ψυχολογικά κόλπα που θα σε κάνουν πιο ελκυστικό άνθρωπο και σε βοηθήσουν στην προσωπική σου ζωή

Ελκυστικές γυναίκες: Θέλετε να αλλάξετε την εξωτερική εμφάνισή σας προς το καλύτερο; Επιθυμείτε να αποτελείτε πρότυπο για τις υπόλοιπες γυναίκες της ηλικίας σας και όχι μόνο; Τότε, δεν έχετε παρά να δείτε τα παρακάτω μυστικά, τα οποία θα σας απογειώσουν και θα σας κάνουν ασυναγώνιστες. Αναλυτικότερα:

Ελκυστικές γυναίκες – Συμβουλές ομορφιάς: Δέκα μυστικά για να γίνεται ελκυστικές

– Ξεκινήστε με την κάμψη του κεφαλιού σας προς τα πλάγια: Στην ανεπίσημη επικοινωνία, η κλίση του κεφαλιού προς τα πλάγια αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης. Θεωρείται επίσης κίνηση αβλαβής και χαριτωμένη. Αν στρέφεται τα μάτια σας με το κεφάλι προς τα πίσω, μπορεί να φανεί εχθρικό προς τους άλλους.

– Αναπτύξτε τις εκφράσεις του προσώπου σας, παίξτε με τα φρύδια: Οι άνθρωποι σηκώνουν τα φρύδια τους όταν συναντούν άλλους ανθρώπους, δείχνουν στους άλλους ότι δεν σκοπεύουν να επιδείξουν επιθετικότητα.

– Μάθετε να χαμογελάτε με τα μάτια σας, χωρίς χαμόγελο: Όταν ο εγκέφαλος αναγνωρίζει ένα ειλικρινές χαμόγελο, μας κάνει να χαμογελάμε και εμείς και να παράγουμε ενδορφίνες που βοηθούν να αισθανόμαστε περισσότερη χαρά.

Ελκυστικές γυναίκες – Συμβουλές ομορφιάς: Κι άλλα μυστικά για να γίνετε ελκυστικές

– Ξεχάστε τη φράση «Παρακαλώ»: Ποτέ μην λέτε «Παρακαλώ» όταν απαντάτε σε ένα πρόσωπο. Αντίθετα, να λέτε «νομίζω ότι θα κάνατε το ίδιο πράγμα αν ήσασταν εγώ».

– Προβείτε σε ένα ψίθυρο, δώστε έμφαση χωρίς λόγο: Το ψιθύρισμα θεωρείται μια οικεία μορφή επικοινωνίας. Προσπαθήστε να λέτε περιστασιακά ορισμένες φράσεις ψιθυριστά, σκύβοντας ελαφρά προς τον ομιλητή σας.

– Αφήστε τους άλλους να σας κάνουν κομπλιμέντα: Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια φιλοφρόνηση είναι να ενθαρρύνετε ένα άτομο να επαινέσει τον εαυτό του.

Ελκυστικές γυναίκες: Τα υπόλοιπα μυστικά για να γίνετε ελκυστικές

– Κάνετε λάθη μπροστά στον αντίπαλό σας: Κάντε ένα σκόπιμο λάθος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ώστε ο συνομιλητής να το καταλάβει. Ο αντίπαλος θα αισθάνεται πιο σίγουρος συνειδητοποιώντας ότι είστε επίσης ένα άτομο με αμηχανία και κατανόηση.

– Δώστε προσοχή στα κεραμικά σκεύη όταν περνάτε χρόνο μαζί: Το 70% των σημαντικών πληροφοριών μοιράζεται ενώ τρώτε. Οι χειρονομίες τους αυτή τη στιγμή αντανακλούν τα συναισθήματα και τις συμπάθειες.

– Παρακολουθήστε τα χείλη του συνομιλητή, μάθετε να αλλάζετε το χρώμα των ματιών: Οι άνθρωποι που αγγίζουν τα χείλη τους με τα δάχτυλά τους ή αντικείμενα αισθάνονται ντροπαλοί. Αυτό θα συμβεί εάν ρωτήσετε μια άβολη ερώτηση ή θίξετε ένα θέμα για το οποίο ο συνομιλητής θέλει να αποφύγει.

– Εάν η κατάσταση δεν είναι τόσο ομαλή, σκεφτείτε ταινίες: Οι άνθρωποι, μόνο μετά από μια σειρά εμποδίων και αντιφάσεων έχουν συχνά ισχυρότερες σχέσεις, από αυτές που αναπτύσσονται από την αρχή ειρηνικά και χωρίς συγκρούσεις.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News