Enimerotiko.gr
Οδηγίες

15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές

Μυστικά Μαγειρικής: Σας αρέσει να ψήνετε και να ψάχνετε τρόπους βελτίωσης των ικανοτήτων σας; Τότε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις οδηγίες διάσημων σεφ. Το βέβαιο είναι πως θα γίνετε καλύτεροι, τόσο στη μαγειρική, όσο και στη ζαχαροπλαστική.

Μυστικά μαγειρικής: 15 κόλπα, που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε

1. Για να έχετε άμεσα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου, αρκεί να τα τοποθετήσετε σε ζεστό νερό για χρονικό διάστημα τριών λεπτών.

2. Για να μην καεί, η κρούστα, κάντε μια τρύπα σε ένα αλουμινένιο ταψί και βάλτε το από πάνω.

3. Για να κάνετε σχέδια σε σοκολατάκια ή στην ζάχαρη άχνη, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τους κόπτες των μπισκότων.

4. Πασπαλίστε ζάχαρη άχνη στα γλυκά σας, χρησιμοποιώντας δαντέλα.

5. Η αεροστεγής σακούλα με μια φέτα ψωμί, θα βοηθήσει να διατηρήσετε τα μπισκότα σας, φρέσκα.

6. Τοποθετήστε ένα αναποδογυρισμένο σουρωτήρι και βάλτε τα γλυκίσματα με το ξυλάκι να στεγνώσουν.

7. Δεν χρειάζεται να λερώνετε την κουζίνα σας. Τοποθετήστε ένα χάρτινο πιάτο στη βάση από το μπλέντερ σας και θα το πετύχετε.

8. Φυλάξτε διάφορα είδη ζαχαροπλαστηκής, χρησιμοποιώντας διάφανα βάζα.

9. Χρησιμοποιήστε βάση για κεκάκια για να ψήσετε τα μπισκότα σας.

10. Μην ρίξετε τα μύρτιλλά σας μέσα στα muffin, αν δεν τα αλευρώσετε πρώτα. Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνει το σχήμα τους ως έχει κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

11. Δημιουργήστε διάφορα μοτίβα σε κρούστα για πίτες, κάνοντας χρήση των εργαλείων κουζίνας.

12. Με τον κόπτη πατάτας στη σοκολάτα, μπορείτε να πετύχετε άριστη διακόσμηση των γλυκών σας.

14. Τα γλυκά σας μπορούν να γίνουν περισσότερο υγιεινά, αν αντικαταστήσετε, το βούτυρο, με τον πουρέ μήλου.

15. Κάντε χρήση του σεσουάρ για τα μαλλιά στις τούρτες και θα φτιάξετε ένα λείο, αλλά και γυαλιστερό γαρνίρισμα.