30-idees-gia-na-diakosmisete-to-trapezaki-toy-salonioy-kai-na-entyposiasete-toys-kalesmenoys-sas-64178
09:32

30 ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

09:32
Newsroom

Τραπεζάκι σαλονιού – Συμβουλές για το σπίτι: Οι περισσότερες νοικοκυρές παίρνουν ιδέες από το διαδίκτυο, τα περιοδικά, τις φίλες τους, καθώς και από διάφορα άλλα μέσα.

Πίσω από κάθε συνδυασμό, υπάρχει μια διακοσμητική θεωρία. Πρόκειται για μία θεωρία, η οποία είναι βασισμένη στο μέγεθος. Από εκεί και πέρα, βασίζεται και στα σχήματα, τις αποχρώσεις και το διακοσμητικό ύφος – στυλ κάθε στοιχείου. Φυσικά, το ένα στοιχείο συνδυάζεται με το άλλο.

Advertisement

Για να θεωρηθεί πετυχημένη μία εφαρμογή διακοσμητικής ιδέας στον προσωπικό χώρο ενός ατόμου πρέπει να προστεθεί το πιο βασικό κομμάτι του παζλ. Αυτό έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα κάθε διακοσμητικής πρότασης. Δηλαδή, σχετίζεται με τις ανάγκες, τις συνήθειες και χρήση του κάθε χώρου ή σημείου του σπιτιού.

Με το ίδιο σκεπτικό, θα διαμορφώσετε και το σύνολο του καθιστικού σας. Δηλαδή, διαφορετικά θα διακοσμηθεί ένα σπίτι που έχει και χρήση τραπεζαρίας ή γραφείου ή ένα μεμονωμένο σημείο (π.χ το τραπεζάκι του σαλονιού). Αντίθετα, διαφορετικά θα διακοσμηθεί ένα σπίτι σε έναν χώρο – καθιστικό καθημερινής χρήσης. Επίσης, το ίδιο συμβαίνει και για ένα σαλόνι προορισμένο κατά βάση για επισκέπτες.

Advertisement

Εύκολα συμπεραίνει λοιπόν κάποιος πως όλα έχουν να κάνουν με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του χώρου και τα στοιχεία του ίδιου του χώρου.

Advertisement

Τραπεζάκι σαλονιού – Συμβουλές για το σπίτι: Τριάντα ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι στο σαλόνι σας

Advertisement

Advertisement