Enimerotiko.gr
Οδηγίες

9 λάθη στο χτένισμα μιας γυναίκας που το κάνουν να δείχνει πρόχειρο και “φθηνό”

Λάθη χτενίσματος: Πολλές γυναίκες καταλήγουν σε λάθος αποτέλεσμα ως προς το φτιάξιμο των μαλλιών τους. Δηλαδή, το χτένισμά τους μπορεί να δείχνει πρόχειρο. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ή άγχους. Μπορείτε να αποφύγετε αντίστοιχα λάθη. Για να το πετύχετε, μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική λίστα, με λάθη, η οποία ακολουθεί παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Λάθη χτενίσματος – Συμβουλές ομορφιάς: Ακολουθούν εννέα λάθη, τα οποία οδηγούν σε λάθος στιλιστικό αποτέλεσμα

– Πλεξούδες: Εάν είστε άνω των 12 ετών, οι πλεξούδες πιθανότατα θα φαίνονται παιδικές. Εάν θέλετε ακόμα να έχετε πλεξούδες, δοκιμάστε μια εναλλακτική λύση από τις κανονικές πλεξούδες. Μπορείτε να κάνετε μια γαλλική πλεξούδα, ένα πλεκτό ψάρι, ένα κομψό αγκάθι αλογοουρά ή μια πρέζα του καταρράκτη.

– Μια αλογοουρά με λάστιχο για τα μαλλιά: Τα λαστιχάκια των μαλλιών θεωρούνται ένα χαρακτηριστικό των γυναικών με φθηνή εμφάνιση στις ταινίες. Ένα αφελές πρόσωπο, μακριά μαλλιά και ένα πολύχρωμο scrunchie … Δεν σας ακούγεται γνωστό; Η Dina Scherer, ιδιοκτήτρια της Modnitsa Styling, μιας εταιρίας στιλιστικών ειδώλων και ντουλαπών της NYC, συνιστά να είστε προσεκτικοί με αυτά τα αξεσουάρ. Ο Carrie Bradshaw (Sex And The City) είπε κάποτε ότι «το μόνο μέρος που οι γυναίκες πρέπει ποτέ να φορούν ένα scrunchie είναι στο μπάνιο, ίσως.»

Τι πρέπει να φορέσετε: ένα λεπτό λαστιχάκι που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σας. Εάν είναι πολύ φωτεινό και σαφώς ορατό, τυλίξτε μια τούφα μαλλιών γύρω από τη βάση της αλογοουρά σας για να αποκρύψετε το ελαστικό.

– Κότσος ντόνατ: Όταν το χτένισμα ντόνατ εμφανίστηκε για πρώτη φορά, γρήγορα έγινε μια καυτή τάση, αλλά έγινε ξεπερασμένη εξίσου γρήγορα. Ένα ντόνατ στην κορυφή του κεφαλιού σας φαίνεται πολύ κομψό και συμμετρικό ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι παχιά και μακριά, αλλά ίσως καταλήξετε να μοιάζετε να έχετε ένα δεύτερο κεφάλι και όχι ένα απλό ντονατ. Δοκιμάστε ένα χαλαρό, φυσικό κότσο.

Λάθη χτενίσματος – Συμβουλές ομορφιάς Κι άλλα λάθη, τα οποία οδηγούν σε λάθος στιλιστικό αποτέλεσμα:

– Φορώντας κλιπ μαλλιών: Ένα κλιπ για τα μαλλιά είναι μια μεγάλη βοήθεια όταν πρέπει να συγκεντρώσετε βρώμικα μαλλιά πριν από το ντους ή κατά τον καθαρισμό. Αλλά προσπαθήστε να επιλέξετε κάτι πιο κομψό ακόμα κι αν πρόκειται απλώς να πάτε για ψώνια.

– Σγουρά και κυματιστά μαλλιά: Μπορείτε να κάνετε αυτό το χτένισμα σε χορό, πάρτι εργασίας και οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά αυτό το hairdo μοιάζει με 2 διαφορετικά hairstyles. Η διαμόρφωση των μαλλιών σας σε κυματιστά θα μπορούσε να γίνει μια καλή εναλλακτική λύση για τα σγουρά μαλλιά, αν θέλετε πραγματικά κύματα.

– Wet-hair look: Αυτή η τάση είναι πραγματικά ξεπερασμένη. Μπορείτε να δώσετε ανάλαφρο στυλ στα μαλλιά σας με μια επίδραση υγρής τρίχας, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί με τα προϊόντα styling. Πολλή προϊόντα ,θα κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται λιπαρά. Προφανώς, αυτή η κόμμωση είναι απολύτως ακατάλληλη στο γραφείο.

Λάθη χτενίσματος – Συμβουλές ομορφιάς: Τα υπόλοιπα λάθη, τα οποία οδηγούν σε λάθος στιλιστικό αποτέλεσμα

– Αόρατες φουρκέτες: Ο κύριος σκοπός των φουρκέτων είναι να διορθώσουν τα μαλλιά που πετάνε με σχεδόν αόρατο τρόπο. Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση φουρκέτας με 2 διαφορετικούς τρόπους: α) Ταιριάξτε τα με το χρώμα των μαλλιών σας και τα αποκρύψτε στα μαλλιά σας. β) Επιλέξτε φωτεινά κομψά φουρκέτα και τα χρησιμοποιήστε ως κύριο αξεσουάρ (μην το παρακάνετε με ποσότητα, λιγότερα είναι περισσότερα).

– Χρησιμοποιείτε πάρα πολλά προϊόν styling: Στεγανές, γεμάτες μπούκλες που θα επιβιώσουν σε κάθε καιρό θα κάνουν κάποιον να φανεί φτηνό. Αυτό το χτένισμα δείχνει ότι προσπαθήσατε πραγματικά σκληρά για να στυλιστούν τα μαλλιά σας για να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους, και βασικά πάρα πολλή προσπάθεια. Οι στιλιστές συμβουλεύουν να επιλέγουν πραγματικά φυσικά χτενίσματα – κανείς δεν θα πρέπει να παρατηρήσει τη σκληρή δουλειά σας.

– Έντονο ombré με ορατό άκρο: Η τέχνη των μαλλιών ombré συνεπάγεται μια απαλή αλλαγή από το ένα χρώμα των μαλλιών στο άλλο. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, οι κομμωτές χρησιμοποιούν αρκετές αποχρώσεις των ενδιάμεσων χρωμάτων.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News