Enimerotiko.gr
Οδηγίες

9 τρόποι για να διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Φενγκ Σούι – Συμβουλές για το σπίτι: Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα και κακοτυχίες, δεν έχετε παρά να αλλάξετε το χώρο σας. Αυτό, θα το πετύχετε με τις Αρχές του Φενγκ Σούι. Είναι εκείνες, οι Αρχές, οι οποίες δίνουν σωστές συμβουλές. Μάλιστα, αυτές σας φέρνουν τύχη και ευτυχία. Αναλυτικότερα:

Φενγκ Σούι – Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν εννέα αντικείμενα, τα οποία πρέπει να εξαφανίσετε άμεσα από το σπίτι σας

– Ελευθερώστε την είσοδο του σπιτιού από αντικείμενα: Παπούτσια, παλτά, τσάντες, σακίδια, κτλ, μονίμως κλείνουν την είσοδο του σπιτιού. Αλλά είναι σημαντικό να την καθαρίσετε αν θέλετε καλή ενέργεια στο σπίτι σας. Η μπροστινή πόρτα, το σημείο εισόδου του chi για το σπίτι σας, πρέπει να είναι θετική. Ο εμπειρογνώμονας του φενγκ σούι, Kathryn Weber, εκδότης του περιοδικού Red Lotus Letter προτείνει “να διατηρείτε το φουαγιέ σας ανοιχτό με τη μετακίνηση παπουτσιών και ακαταστασίας.” Μια είσοδος που είναι άδεια, προωθεί την καλή ενέργεια στο σπίτι σας και τη ζωή σας, που μπορεί να σημαίνει αυξημένες ευκαιρίες.

– Μη βάζετε ογκώδη αντικείμενα στο χωλ: Έχετε ογκώδη κονσόλα στο χωλ σας; Πετάχτε το! (Ή τουλάχιστον βρείτε ένα καλύτερο σημείο γι ‘αυτό.) Σκεφτείτε τους διαδρόμους ως τις αρτηρίες του σπιτιού. Οπτικοποιήστε τους βοηθώντας στην κυκλοφορία της ενέργειας σε όλο το σπίτι σας και “αφαιρέστε οτιδήποτε εμποδίζει τη φυσική ροή”.

– Πετάξτε φαγητό που έχει λήξει ή χαλάσει: Η κουζίνα, σύμφωνα με τον Weber, “θεωρείται πηγή πλούτου και υγείας. Αυτός είναι ένας τομέας τον οποίο θέλετε να φροντίσετε, επειδή η υγεία σας είναι ο πλούτος σας ». Για να αναζωογονηθεί η κουζίνα, καθαρίστε τα ντουλάπια και το ψυγείο από τρόφιμα, μπαχαρικά κτλ. που έχουν λήξει ή χαλάσει.

Φενγκ Σούι – Συμβουλές για το σπίτι: Κι άλλα αντικείμενα, τα οποία πρέπει να εξαφανίσετε άμεσα από το σπίτι σας

– Αδειάστε το ψυγείο από συσκευασίες που έχουν αδειάσει: Όπως λένε, είμαστε αυτό που τρώμε. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Η ενέργεια σας μπορεί να σας βοηθήσει ή να παρεμποδιστεί από την κατάσταση του ψυγείου σας. Ένα ψυγείο γεμάτο με σχεδόν άδειες συσκευασίες, όπως τα βάζα με μια μικρή ποσότητα μαρμελάδας ή σαλάτας, δεν προσκαλούν την αφθονία στο σπίτι. Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη θετική ενέργεια που ρέει; Αδειάστε το ψυγείο και καθαρίστε το καλά.

– Πετάξτε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα: Σίγουρα σας αρέσει να βλέπετε τηλεόραση και να χαλαρώνετε. Αλλά στην κρεβατοκάμαρα η τηλεόραση πρέπει να πεταχτεί! Γιατί; Διασπά τους δύο κύριους σκοπούς του χώρου: αναγέννηση της υγείας (ύπνος) και οικοδόμηση σχέσεων (πάθος). Αφού μετακίνησετε την επίπεδη οθόνη σας αλλού,ρίξτε μια ματιά σε άλλους πιθανούς περισπασμούς στο δωμάτιό σας. Η ακαταστασία που συσσωρεύεται γύρω από το κρεβάτι ή ακόμα και μια συλλογή από οικογενειακές φωτογραφίες που εμφανίζονται στη συρταριέρα σας μπορεί επίσης αποτελεί πρόβλημα.

– Αφαιρέστε πίνακες με το λάθος μήνυμα: Επιλέξτε και κρεμάστε έργα τέχνης που συμβάλλουν στη συνολική ενέργεια του χώρου. Ψάξτε για ευχάριστα και ελαφρά κομμάτια. Αποφύγετε ένα καταθλιπτικό έργο τέχνης (σκέφτεστε: απεικονίσεις πολέμων ή καταιγίδων), καθώς οι αρνητικές απεικονίσεις δημιουργούν αρνητική ενέργεια. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Η τέχνη με νερό μέσα σε αυτό δεν πρέπει να κρεμαστεί πάνω από το κρεβάτι επειδή δημιουργεί μια αίσθηση που δημιουργεί άγχος συνεχώς.

Φενγκ Σούι – Συμβουλές για το σπίτι: Τα υπόλοιπα αντικείμενα, τα οποία πρέπει να εξαφανίσετε άμεσα από το σπίτι σας

– Αποφύγετε μια κόκκινη εξωτερική πόρτα: Όπως αποδεικνύεται, η κόκκινη πόρτα δεν αποτελεί προϋπόθεση για το φενγκ σούι. Και ενώ μπορεί να είναι σωστό για μερικούς, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνει κανείς.

– Μη βάζετε φυτά μπονσάι στο σπίτι σας: Είναι μικροσκοπικά και χαριτωμένα, αλλά θα πρέπει να τα θαυμάσετε από μακριά. Οι ειδικοί είναι ανένδοτοι: “ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να έρθει κατ ‘οίκον μαζί σας είναι ένα δέντρο μπονσάι”. Αντιπροσωπεύουν μια ασταθή ανάπτυξη που ποτέ δεν ολοκληρώνεται.

– Πετάξτε σπασμένα ή καταστραμένα γυαλικά: “Όταν χρησιμοποιούμε σπασμένα πιάτα για φαγητό και γρατζουνισμένα τηγάνια, η ζημιά τους παραπέμπει σε κακή υγεία και εξαθλίωση”, λένε οι ειδικοί. Ξεφορτωθείτε κάθε τι σπασμένο, ή κατεστραμμένο.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News