Χλωρίνη στα ρούχα: 4 εύκολα κόλπα για να την «εξαφανίσετε» - Enimerotiko.gr
Enimerotiko.gr
Οδηγίες

Χλωρίνη στα ρούχα: 4 εύκολα κόλπα για να την «εξαφανίσετε»

Εξαφάνιση χλωρίνης από τα ρούχα: Αν ο λεκές χλωρίνης είναι πρόσφατος, μπορείτε να τον αφαιρέσετε με ξίδι ή οινόπνευμα. Έπειτα, αφήστε το οινόπνευμα να δράσει για περίπου 15 με 20 λεπτά. Ακολούθως, πλύνετε το ρούχο σας, ρίχνοντας μεγάλη ποσότητα ξιδιού στο λεκέ. Το πιθανότερο σενάριο είναι να εξαφανιστεί ο λεκές.

Εξαφάνιση χλωρίνης από τα ρούχα – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι να κάνετε σε περίπτωση που ο λεκές από χλωρίνη έχει στεγνώσει

1. Βάψτε το: Επιλέξτε ένα χρώμα βαφής υφάσματος, σύμφωνα με το αρχικό και βάψτε ολόκληρο το ρούχο σας.
2. Βάλτε σε όλο χλωρίνη: Βάλτε σε όλο το ρούχο σας χλωρίνη, τοποθετώντας το μέσα σε μία λεκάνη. Στη συνέχεια οφείλετε να πλύνετε το ρούχο σας και να περιμένετε τα αποτελέσματα.

3. Βάψτε τον λεκέ με ανεξίτηλο μαρκαδόρο: Σε περίπτωση που το ρούχο σας είναι σκούρου χρώματος και ο λεκές είναι μικρός σε έκταση, υπάρχει κι άλλη λύση. Μπορείτε να το βάψετε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Επίσης, καλό είναι να γνωρίζετε πως μπορεί να είναι απαραίτητο να τον ξαναβάψετε μετά το πλύσιμο του ρούχου, διότι ο μαρκαδόρος μπορεί να ξεβάψει.
4. Βάλτε του κάποιο μπάλωμα: Αν ο λεκές σας βρίσκεται σε κάποιο παντελόνι έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα μπάλωμα στο σημείο του λεκέ. Σε περίπτωση που το πράξετε σωστά, όλοι θα πιστεύουν πως αποτελεί κομμάτι του σχεδιασμού του ρούχου σας.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα