Enimerotiko.gr
Οδηγίες

Ελένη Μενεγάκη: 6 μυστικά για να διατηρεί την σιλουέτα της και να μένει εδώ και 15 χρόνια στα 57 κιλά

Ελένη Μενεγάκη: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια αποτελεί μία γυναίκα, η οποία πέρα από το γεγονός πως δεν γερνά, όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και ομορφότερη. Η διάσημη παρουσιάστρια διατηρείτε σε τέλεια φυσική κατάσταση. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως για πάρα πολλά χρόνια μπορεί και κρατά το βάρος της στα ίδια επίπεδα. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για την Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη – Συμβουλές ομορφιάς: Η ειδική μέθοδος που ακολουθεί η γνωστή παρουσιάστρια

H Ελένη Μενεγάκη κάνει τη δίαιτα της Rihanna και στα 50 της χρόνια είναι στα 57 κιλά. Μπορεί για μια σεζόν να ακολούθησε μία αντιοξειδωτική δίαιτα με πρωταγωνιστές τις τροφές του χειμώνα, όμως πλέον έχει γυρίσει σελίδα και έχει περάσει σε άλλη φάση. Η ίδια, έχει βάλει στόχο να μη στερηθεί εντελώς τους υδατάνθρακες που είναι μία από τις πιο βασικές πηγές ενέργειας του οργανισμού και σημαντικό κομμάτι κάθε υγιεινής δίαιτας, αλλά να τους περιορίσει. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η παραπάνω μέγεθος είναι έμπνευση της διαιτολόγου Daine Kress και ήδη αγαπημένη πολλών σταρ του Hollyeood, όπως η Rihanna και η Ηalle Berry.

Ελένη Μενεγάκη – Συμβουλές ομορφιάς: Τα έξι μυστικά ομορφιάς της διάσημης παρουσιάστριας

– Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι.
– Καταναλώνει λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.
– Αποφεύγει τη ζάχαρη.
– Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα.
– Προσθέτει στα φαγητά 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει τα κιλά πολύ πιο εύκολα.
– Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.

Ελένη Μενεγάκη: Το μενού της διατροφής της Ελληνίδας παρουσιάστριας

– Πρωινό: Καφές ή τσάι χωρίς ζάχαρη και 2 αυγά χτυπημένα μαζί με ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, πράσινη πιπεριά και προαιρετικά κρεμμύδι) με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με τυρί τύπου cottage.
– Δεκατιανό: 15-20 αμύγδαλα ωμά ή 30 γρμ. τυρί light ή ένα μήλο.
– Μεσημεριανό: 2 μέτριες αραβικές πίτες ολικής άλεσης με 1 φέτα βραστή γαλοπούλα, 30 γρμ. σκληρό κίτρινο τυρί, 1 φύλλο μαρούλι, μισή ντομάτα κομμένη σε φέτες, 1-2 ροδέλες κρεμμύδι και 1 κ.γ. μαγιονέζα light.
– Απογευματινό: 2-3 μπαστουνάκια ωμό σέλερι, τα οποία γεμίζετε με φιστικοβούτυρο.
– Βραδινό: 150 γρμ. ψητός σολομός με λαχανικά στον ατμό (κατά προτίμηση αρακά, κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και πράσινα φασολάκια).

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News