Advertisement
PLUS

Στοιχίζει ελάχιστα, έρχεται στον χώρο σας, χτίζεται σε 8 ώρες και χωράει μέχρι 4 άτομα

12:27
Newsroom

 

Μπορεί να συναρμολογηθεί σε μόλις 8 ώρες!

Advertisement

Στην σημερινή εποχή, μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό, τι DIY (Do It Yourself = Φτιάξτο Μόνος Σου) έχετε στο μυαλό σας: πάγκους από ψεύτικο μάρμαρο, χάρτινα φυτά εσωτερικού χώρου (σοβαρά!), ακόμα και φανταχτερά κεριά φτιαγμένα από μεταχειρισμένα γυάλινα βάζα. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για ένα δημιουργικό κατασκευαστή. Και για τους πιο έμπειρους DIY-ers, υπάρχει ένα ακόμα μεγαλύτερο έργο που περιμένει να χτιστεί για όσους τολμούν να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα: Τι θα λέγατε για έναν ολόκληρο ξενώνα στην αυλή σας;

Advertisement

Advertisement

Εάν δεν είστε αρκετά έτοιμοι να μετακινήσετε ολόκληρη τη ζωή σας σε ένα μικρό χώρο σαν αυτόν, μην φοβάστε: Μπορείτε να το μετατρέψετε σε ξενώνα, στούντιο, σπίτι κήπου, σπίτι για την πισίνα ή σε οτιδήποτε πραγματικά επιθυμείτε. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε όλα τα ανταλλακτικά και τις οδηγίες στο Amazon.

Σε μόλις 16 τετραγωνικά μέτρα, ο μικροσκοπικός χώρος είναι αρκετά συμπαγής και χωράει παντού, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετό χώρο που είναι χρηστικός, είτε χρησιμοποιείται για αποθήκευση είτε καθαρά για διασκέδαση. Στην περιγραφή, τα σχέδια λένε ότι αυτή η μικροσκοπική κατασκευή μπορεί να κατασκευαστεί σε λιγότερο από μια ημέρα – μέσα σε μόλις οκτώ ώρες, για να είμαστε ακριβείς – όταν δύο ενήλικες συνεργάζονται για την συναρμολόγησή του.

Advertisement

Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον όπως θέρμανση, aircondition ή ηλεκτρικό ρεύμα σε αυτό το DIY σπίτι , θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας – δεν περιλαμβάνεται καμία από αυτές τις υποδομές. Εκτός από αυτό, μη διστάσετε να βάψετε την ξύλινη δομή και να την διακοσμήσετε όπως θέλετε – το μικροσκοπικό σπίτι είναι δικό σας και μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας!

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement