Enimerotiko.gr
PLUS

Τεστ: Το μυστικό που φανερώνει το σχήμα της μύτης σας για την προσωπικότητά σας

Πριν από λίγο καιρό, αφού πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη μελέτη, ένας ερευνητής ανακάλυψε ότι υπάρχουν 14 διαφορετικοί τύποι μύτης σε όλη την Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Αναρωτηθήκαμε αν οι τύποι μύτης θα μπορούσαν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις προσωπικότητές μας. Φυσικά, ξέρουμε ότι δεν έχουν, αλλά η φαντασία μας άφησε να περιπλανηθούμε για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι τύποι προσωπικότητας, οπότε αποφασίσαμε να γράψουμε ένα άρθρο για αυτό.

Λατρεύουμε να κάνουμε τέτοιου είδους τεστ προσωπικότητας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι τα φτιάχνουμε μόνο για διασκέδαση, οπότε μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Είστε έτοιμοι να μάθετε τι λέει η μύτη σας για εσάς;

1. Ρωμαϊκή μύτη

Άτομα με αυτόν τον τύπο μύτης, με κεκλιμένη άκρη προς τα κάτω, είναι θαρραλέα και έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν αποφάσεις και να σκέφτονται καθαρά στη ζωή. Είναι επίσης πολύ φιλόδοξοι άνθρωποι που αγαπούν τις μεγάλες προκλλησεις. Είναι απολύτως φυσιολογικό να ευημερούν όταν φτάσουν στη μέση ηλικία.

2. Κοντή μύτη

Μια κοντή μύτη βρίσκεται συνήθως σε άτομα που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Συχνά εκφράζουν απόψεις που δεν είναι πειστικές ή είναι πολύ στενόμυαλες. Έχουν μια συγκεκριμένη αγάπη για την ελευθερία, αλλά μπορούν επίσης να ζηλέψουν.

3. Γαμψή Μύτη

Η γαμψή μύτη δείχνει συχνά ότι ένα άτομο είναι στρατηγικό. Είναι επίσης ένα σημάδι ενός ατόμου που είναι έχει επιχειρηματική διάνοια και μεγάλη ψυχική ώθηση, καθώς και πολύ αντοχή.

4. Επίπεδη μύτη

Όσοι έχουν αυτόν τον τύπο μικρής μύτης, με την άκρη που δείχνει προς τα πάνω που συχνά κάνει τα ρουθούνια ορατά, τείνουν να δυσκολεύονται να φτάσουν στην πνευματική και σωματική ωριμότητα. Ισχυρίζονται ότι είναι γνώστες του κόσμου και όλων των ειδών ανθρώπων, ενώ στην πραγματικότητα είναι ανέμελοι, κάτι που μερικές φορές μπορεί να τους βάλει σε δύσκολες καταστάσεις.

5. Ουράνια μύτη

Η λεγόμενη ουράνια μύτη είναι παρόμοια με την επίπεδη μύτη. Ωστόσο, η άκρη της είναι κάθετη και στρογγυλεμένη. Σημαίνει συχνά ότι τα άτομα που την έχουν τείνουν να είναι πρακτικά, αξιόπιστα και ισορροπημένα.

6. Αρχαιοελληνική μύτη

Τα άτομα με ευθείες μύτες τείνουν να σκέφτονται καθαρά και να είναι ανεκτικά. Επιμένουν σε αυτό που προτίθενται να κάνουν και θεωρούνται αξιόπιστα. Μπορεί να γίνουν γνώστες της τέχνης. Οι άνδρες με ίσια μύτη εργάζονται συνήθως στα μέσα ενημέρωσης, διευθύνουν επιχειρήσεις ή αφιερώνονται στις τέχνες. Οι γυναίκες είναι συνήθως αυτοαπασχολούμενες, είτε  προσωπικοί γραμματείς είτε μοντέλα.

7. Μύτη σε σχήμα γάντζου

Η μύτη γάντζου είναι συχνή σε άτομα που φιλοδοξούν να επιτύχουν. Οι γυναίκες που έχουν αυτήν την μύτη μπορούν να υπερέχουν στην εκπαίδευση και να αναπτύξουν ένα ισχυρό ένστικτο για να βρουν καλές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

8. Σαρκώδης μύτη

Αυτός είναι ένας τύπος μύτης που βρίσκεται πιο συχνά στους άνδρες. Τα άτομα με σαρκώδη μύτη είναι συνήθως γενναιόδωρα, συναισθηματικά και ευαίσθητα, αλλά επίσης προσεκτικά, καθώς δεν τους αρέσει η κερδοσκοπία. Στην ιδιωτική τους ζωή, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Οι γυναίκες με αυτόν τον τύπο μύτης μπορούν να αναπτύξουν εξαιρετικές δεξιότητες στον τομέα της οικιακής οικονομίας και σε άλλους συναφείς τομείς, όπως η διαχείριση ξενοδοχείων.

9. Ακανόνιστη μύτη

Μια ακανόνιστη μύτη συμβολίζει έναν θεωρητικά ισχυρό και επίμονο χαρακτήρα, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια άμυνα. Μόλις ξεπεράσετε αυτό το σημείο, τα άτομα με ακανόνιστες μύτες είναι συνήθως πολύ γενναιόδωρα.

10. Επίπεδη μύτη

Η επίπεδη μύτη δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν πολλούς διαφορετικούς τύπους δεξιοτήτων και ότι τους αρέσει να διασκεδάζουν, ακόμα κι αν δεν τους γνωρίζετε πολύ καλά, φαίνεται να έχουν κάποια απαισιόδοξη προοπτική για τη ζωή.

11. Στενή μύτη

Τα άτομα με στενές μύτες αντιπροσωπεύουν αυτοπεποίθηση. Συνήθως τείνουν να είναι πεισματάρηδες, ευάλωτοι και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα.

12. Υψηλή μύτη

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το σχήμα της μύτης εμφανίζουν συνήθως μια τεράστια κατανόηση της τέχνης και της αισθητικής. Είναι κάπως περήφανες αλλά ανήσυχες ψυχές που εκτιμούν το χρόνο που περνάνε  μόνοι τους.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News