Enimerotiko.gr

Άση Μπήλιου: Τα 5 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα σήμερα και τι δεν πρέπει να κάνετε αύριο Κυριακή

Tags:
Άση Μπήλιου ζώδια

Δύσκολες καταστάσεις μέσα στις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσουν ορισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου και τον Κώστα Λεφάκη.

Αρχικά, η Άση Μπήλιου αναφέρει πως η Σελήνη παραμένει στον Κριό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά οι όψεις που δημιουργεί με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δημιουργούν μεγαλύτερο στρες στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ζώδια: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για το Σαββατοκύριακο

Τι αναφέρουν οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα ζώδια:

Κριός

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει το τετράγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας που επιτείνεται κι από τη Σελήνη στον Κριό, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη που πηγάζει από μέσα σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Παράλληλα μέσα στη νέα εβδομάδα, ο συνωστισμός Ερμή, Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω επιταχύνει και, μαζί περιπλέκει, περιστατικά και επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Στον ίδιο χώρο παραμονεύει και ο Πλούτωνας που επεμβαίνει λίγο μοιραία, ή βασανιστικά στα τελικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά.

Ταύρος

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας, της δουλειάς ή των σχέσεων. Από την άλλη μέσα στη βδομάδα, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, υποθέσεις του παρελθόντος και διάφορες εκκρεμότητες ενεργοποιούνται και εμφανίζονται στο προσκήνιο της καθημερινότητας, είτε για να βρουν οριστική λύση, είτε για να σας απασχολήσουν αρκετά. Μια κοινωνική συνάντηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και μια προσωπική σχέση θα φουντώσει αιφνίδια ή θα τερματιστεί επεισοδιακά, ανάλογα στην περίπτωσή σας

Δίδυμοι

Το Σαββατοκύριακο έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να μην καταφέρετε να βγάλετε πολλά που να μην είναι καμένα. Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά που είναι προτεραιότητα. Σε γενικότερες γραμμές τα πράγματα προχωρούν απρόσκοπτα και αρκετά ικανοποιητικά.

Καρκίνος

Το ένστικτο σας δουλεύει αλάθητα και μάλλον σε αυτό πρέπει να επενδύσετε περισσότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο για να σας οδηγήσει σε σωστότερες αποφάσεις. Βλέπετε η Σελήνη από τον Αιγόκερω έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και την Κυριακή και με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια διάσταση ανάμεσα στη λογική, σε αυτά που σας λένε οι άλλοι κι αυτά που πιστεύετε εσείς.

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα την Κυριακή, παραπέμπει στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας κάνει λίγο πιο ανασφαλείς για τη δράση σας. Ίσως δεν έχετε ακόμη ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να κάνετε και μπορεί να επηρεάζεστε κι από τους άλλους στη δουλειά. Βέβαια, οι μέρες έχουν και απρόοπτα που ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος ή μπορεί να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα που δεν ομογνωμείτε με τους συνεργάτες σας.

Λέων

Δυναμικό Σαββατοκύριακο για σας τους Λέοντες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Κριό και σας ανεφοδιάζει ψυχικά και σωματικά, ώστε να νιώθετε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχετε.

Τα θέματα της εργασίας σας και της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν περισσότερο με το τετράγωνο του Άρη προς τον Χείρωνα, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Υπολογίστε τη βαρύτητα των όποιων επιλογών σας αυτήν την περίοδο, διατηρήστε τους κανόνες που ρυθμίζουν την ασφάλεια της υγείας σας, αλλά προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στις φοβίες και στις προκαταλήψεις σας.

Παρθένος

Εμείς οι άνθρωποι μαθαίνουμε πολλά περισσότερα από τις επαφές και την αλληλεπίδραση μας απ’ ότι με τα βιβλία. Κάθε άνθρωπος δίπλα μας μπορεί να είναι δάσκαλος μας, γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε μια πολύ πιο ανοιχτή προσέγγιση νοητικά με ό,τι προκύπτει και στο τέλος του Σαββατοκύριακου θα έχετε μάθει κάτι καινούριο.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή μπορεί να είναι και απελευθερωτικό αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Τη νέα βδομάδα συγκριτικά με τους άλλους, ευνοείστε περισσότερο και διαμορφώνεται και πιο ξεκάθαρα το σκηνικό στην καθημερινότητά σας

«Πας κατά… μην πω την λέξη»: Πυρ και μανία ο Σκουλός μόλις είδε αυτό το ντύσιμο, έβαλε τα κλάματα η παίκτρια

Ζυγός

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα που κυριαρχεί μέσα στο Σαββατοκύριακο παραπέμπει σε πιο δυναμικές συζητήσεις και αν τις αντιμετωπίσετε με σθένος και αυτοπεποίθηση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγείτε κερδισμένοι. Αν πάτε με ανασφάλεια, τότε κάποιοι θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν.

Η Σελήνη απέναντι σας στον Κριό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες, εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Ωστόσο τη νέα βδομάδα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάποιες επενδύσεις, ή να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Σκορπιός

Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Κριό προσφέρεται για να είστε πιο αποφασιστικοί, να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στη δράση σας και να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας. Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε δύναμη, αλλά ταυτόχρονα κι ενσυναίσθηση κυρίως στον τομέα της δουλειάς και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας χρειαστούν αν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα άτομο το οποίο είναι «δύσκολο» ή σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Από την άλλη, προσπαθήστε όσο γίνεται να αποφύγετε τη ρήξη ή μια κόντρα και προσπαθήστε να βρείτε μια βιώσιμη λύση συνεργασίας με διπλωματικό τρόπο, όπως προστάζει το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σας εφοδιάζει με πάθος, δυναμικότητα, θάρρος και σας βοηθά να κερδίσετε πόντους παντού, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η επιθυμία σας για γνώση, για μάθηση, για τα μελλοντικά σας σχέδια, ενισχύεται μια μέρα σαν το Σάββατο. Όμως μη ξεχνάτε ότι είμαστε σε μια απαιτητική περίοδο και με την ενεργοποίηση του τετραγώνου Άρη-Χείρωνα μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, που σημαίνει ότι μεγάλο μέρος της ενέργειας σας θα αναλωθεί στις προσωπικές σας υποχρεώσεις κι ευθύνες κι η έγνοια σας θα είναι στο σπίτι και την οικογένεια αυτό το Σαββατοκύριακο. Όμως το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα που ολοκληρώνεται την Κυριακή, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πιο απαιτητικές καταστάσεις. Το βασικό είναι να αποφύγετε λάθη τη νέα εβδομάδα σε αποφάσεις, σε επιλογές και αν δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, να ζητήσετε πίστωση χρόνου.

Υδροχόος

Με κυρίαρχη επιρροή το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα που ολοκληρώνεται την Κυριακή, το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει απαιτητικές και ίσως βαριές συζητήσεις που πιθανώς να μη θέλετε να λάβετε μέρος αρχικά, διότι φοβάστε το αποτέλεσμα. Όμως με τη Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να βγει στο τέλος και κάτι θετικό, αν είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας και ανοίξετε την καρδιά σας.

Ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή και κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο την Κυριακή, καθώς απαιτητικά ζητά την προσοχή και τον χρόνο σας. Βάλτε τα όρια σας και μην υποκύψετε στο παιχνίδι των ενοχών. Σαφώς το Σάββατο είναι μια ικανοποιητική μέρα και προσφέρεται και για μερικές βόλτες ή μια έξοδο με φίλους που έχετε καιρό να δείτε και τους έχετε επιθυμήσει.

Ιχθείς

Με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να έρθει μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικοοικονομικό ζήτημα που ίσως είχατε αγωνία για την εξέλιξη του ή μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά που δεν το περιμένατε. Επειδή όμως το Σαββατοκύριακο έχει πολλά απρόοπτα, προσπαθήστε να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή ακόμη και σε θέματα επικοινωνίας, διότι μπορεί κάτι να σας διαφύγει.

Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία ειδικά την Κυριακή. Για τελικές αποφάσεις και συμφωνίες το ξεκίνημα της εβδομάδας προσφέρεται πολύ περισσότερο.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News