Enimerotiko.gr
Ζώδια

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου

Ζώδια 6 Μαΐου

Ζώδια 6 Μαΐου: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη για σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου. Τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Ζώδια 6 Μαΐου: Κριός

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι ισχυρή για τις πρακτικές σου υποθέσεις ειδικά για το σχεδιασμό βελτιώσεων στην εργασία ή την πραγματοποίηση αγορών ή αλλαγών. Θετικά σχόλια λαμβάνεις στα εργασιακά για τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η λήψη ορθών οικονομικών υποθέσεων έρχεται πιο φυσικά, καθώς συνειδητοποιείς ότι αυτός ο τομέας είναι σημαντικός. Έλεγξε τις ανασφάλειές σου και μην τα βάζεις άδικα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα έρχεται ως μια υπέροχη ώθηση για προσωπική ανάπτυξη, μέσω των σχέσεων και των εμπειριών σου. Η υπομονή και η κατανόηση σου δημιουργούν θετική διάθεση και ενισχύονται έντονα καθώς βοηθούν παντού στο να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση των προτεραιοτήτων σου. Καιρός να κάνεις πράγματα για να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι αλλάζει σε μια φιλική σχέση σου.

Δίδυμοι

Είσαι σε καλή κατάσταση για να επικεντρωθείς σε κάτι ή σε κάποιον σημαντικό για σένα. Το αίσθημα της αγάπης είναι έντονο, όμως και περίπλοκο καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Τα θαμμένα συναισθήματα αποκαλύπτονται ή θα μπορούσες να επεξηγήσεις προηγούμενες κρυμμένες πληροφορίες. Οι προτεραιότητες στα εργασιακά καθώς και το τι ή ποιος σε εκτιμά γίνεται σαφέστερο.

Καρκίνος

Ένας ειδικός δεσμός μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σήμερα μπορεί να ενισχύσει τον αμοιβαίο σεβασμό, την κατανόηση και το εσωτερικό θάρρος. Αγκάλιασε την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Ενδέχεται να προκύψουν ευκαιρίες στα εργασιακά για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σε επιφυλακή. Οργάνωσε και εξασφάλισε όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτήν την περίοδο χρειάζονται την προσοχή σου.

Ζώδια 6 Μαΐου: Λέων

Οι πρακτικές υποθέσεις σου κυλούν ομαλά σήμερα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σε αρμονία με τον Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή προόδου ή κάποιας αναγνώρισης ή ανταμοιβής για τις προσπάθειές σου. Εμπιστεύσου τον αγαπημένο σου και βάλε φρένο στις γεμάτες καχυποψία σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος θαυμαστής ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος

Με τις σημερινές μετακινήσεις μπορείς να δεις με θετικότητα τα μελλοντικά σχέδιά σου. Με μια πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα τα συναισθήματα και οι σχέσεις είναι πιο έντονα από το συνηθισμένο. Φαίνεται πραγματικά να διψάς για δημιουργικές ή ρομαντικές εμπειρίες που σε αγγίζουν βαθιά και σε εμπνέουν. Δέξου τη βοήθεια συνεργατών στις εργασιακές υποθέσεις ή τα σχέδιά σου και βάλε για λίγο τον εγωισμό σου στην άκρη.

Ζυγός

Ο πλανητικός σου κυβερνήτης η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα δίνοντάς σου μια ισχυρή αίσθηση για το τι είναι σημαντικό για σένα. Εάν πρέπει να ενισχύσεις μια σχέση είναι μια καλή στιγμή για να το κάνεις. Αυτή η όψη αυξάνει το μαγνητισμό σου, τη δημιουργία ισχυρών συμμαχιών ή μιας άλλης μορφής υποστήριξης. Η έρευνα, η επεξεργασία ή η αναθεώρηση σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου ευνοούνται.

Σκορπιός

Σήμερα νιώθεις πιο δυνατή και υπομονετική στο να ελέγξεις τη ζωή σου. Εκπέμπεις θετική ενέργεια που φαίνεται να προσελκύει τους κατάλληλους ανθρώπους ή ευνοϊκές καταστάσεις για τα σχέδιά σου. Ιδιαιτέρα τα θέματα σχέσεων φαίνονται να εξελίσσονται εξαιρετικά με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε μια αρμονική όψη. Οι διαπραγματεύσεις στα εργασιακά έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους προσωπικούς στόχους σου. Οι επικοινωνίες στα αισθηματικά επίσης ευνοούνται.

Τοξότης

Οι σημερινές διαμετακομίσεις σε ενθαρρύνουν στο να κάνεις αλλαγές, καθώς οι άλλοι σε βρίσκουν πειστική ή αξιόπιστη. Έχεις μια πραγματική αίσθηση στο τι λειτουργεί μακροπρόθεσμα και που σε ωφελεί, τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ένα μπόνους ή ένα ειδικό δώρο σου δίνει χαρά. Απόλαυσε τη σιγουριά και την ασφάλεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου σε σχέση με το παρελθόν και μην ταλαιπωρείσαι.

Ζώδια 6 Μαΐου: Αιγόκερος

Η έκφραση του εαυτού σου σήμερα με δημιουργικό τρόπο και επιτυγχάνεται και σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού ενισχύοντας το μαγνητισμό σου. Οι καλές ιδέες στα εργασιακά έρχονται από μόνες τους κι εσύ αρκεί να τις εμπιστευτείς. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η κοινωνικότητα σου φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Υδροχόος

Σήμερα φαίνεται να υπάρχουν ευκαιρίες για επέκταση, ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεών σου ή για ειρήνη με τον εαυτό σου. Μια αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ευχάριστα και έντονα συναισθήματα. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σε επιβεβαιώνουν και σε επιβραβεύουν για τις επιλογές σου. Χρειάζεται περισσότερο θάρρος στη διεκδίκηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά.

Ιχθείς

Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενισχύει την επικοινωνία ή την προθυμία να ανοίξεις και να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει επιπλέον ενέργεια. Οι ομαδικές συνεργασίες αποδίδουν καλύτερα. Ευχάριστες δραστηριότητες και έντονος ερωτισμός ενισχύουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News