Enimerotiko.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου

ζώδια

Ζώδια: Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου

Κριός
Νωρίς σήμερα τα συναισθήματα είναι χλιαρά και υπάρχει μια αναποφασιστικότητα. Παλιότερα ζητήματα μπορεί να ξαναέρθουν στο προσκήνιο και να επηρεάσουν το παρόν. Επίσης μια σύγχυση σχετικά με ένα ζήτημα αγάπης, μιας σχέσης ή και η έλλειψη αξιόπιστων απαντήσεων μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή. Ωστόσο όσο κυλά η μέρα το κλίμα αποκαθίσταται και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Απόλαυσε τρυφερές και συντροφικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε ξεσηκώνει.

Ταύρος
Οι επιρροές νωρίς σήμερα μπορεί να σε κάνουν να διαβάσεις σημάδια ή να αναζητάς μια αλήθεια. Ίσως είναι προτιμότερο να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να επεξεργαστείς κάποια πράγματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ανάπτυξη ενός προσωπικού επαγγελματικού σχεδίου καθώς και για τη βελτίωση των σχέσεων με συναδέλφους. Πείσε με πράξεις για την αγάπη σου τον σύντροφό σου και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι αρχίζει να εξελίσσεται.

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα θυμήσου πως το να αισθάνεσαι ενοχές είναι χάσιμο χρόνου και ψυχικής ενέργειας. Ωστόσο καθώς η μέρα εξελίσσεται ένα τρίγωνο του φεγγαριού με τον Κρόνο σε βοηθά να διατηρήσεις ένα καλό και σταθερό ρυθμό. Μπορείς να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να συνδυάσεις τις επαγγελματικές ευθύνες σου με διασκεδαστικές ή προσωπικές επιβραβευμένες δραστηριότητες. Απόλαυσε τη θαλπωρή και τη ζεστασιά της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παιχνίδι του έρωτα σε εξιτάρει.

Καρκίνος
Νωρίς το πρωί ίσως να νιώσεις μια δυσαρέσκεια η οποία όμως μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Μπορεί να μην είναι καιρός να προχωρήσεις σε μεγάλες αλλαγές αλλά μπορείς να κάνεις μικρά βήματα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Ίσως με τη βοήθεια κάποιου στα εργασιακά να καταφέρεις να κατανοήσεις κάποια πράγματα ευκολότερα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου κυλά όμορφα και κυρίως σου παρέχει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έστω κι αν προέρχεται από το παρελθόν.

Λέων
Νωρίς σήμερα οι ενέργειες καθιστούν δύσκολη την ευχαρίστηση των άλλων, ακόμα και τη δική σου. Μια αλλαγή πλάνου ή δρομολογίου που σχετίζεται με την υγεία, την εργασία και τις συνήθειες μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για δημιουργικές και γόνιμες ιδέες. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο αρχίζει να αποσπά το ενδιαφέρον σου.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να επανέλθουν προβλήματα του παρελθόντος ή να υπάρχει μια κρυφή ατζέντα και να περιορίσουν ή να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Η εκπλήρωση των καθηκόντων σου στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσει μια απογοήτευση ή ενοχές. Εκπλήρωσε τις επιθυμίες που έχεις για τη σχέση με τον αγαπημένο σου αφού διατίθεται να σε ακολουθήσει. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται.

Ζυγός
Οι επιρροές σήμερα μπορεί να δυσκολέψουν τις επιλογές, τις αποφάσεις ή τις κινήσεις σου και ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις λιγάκι. Η προσπάθεια εξισορρόπησης και η προσοχή στα καθήκοντα ή την εργασία θα μπορούσε να σε απογοητεύσει. Όσο περνούν οι ώρες τα κλίμα γύρω σου φτιάχνει και ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου. Λάβε υπόψη σου τις επιθυμίες και ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, κερδίζεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Σκορπιός
Νωρίς σήμερα μπορεί να αισθανθείς αποσυντονισμένη και πελαγωμένη με τις υποχρεώσεις σου, για αυτό προτίμησε να αναλάβεις όσο το δυνατόν λιγότερο απαιτητικές δραστηριότητες. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να βρεις τους ρυθμούς σου. Μικρά προβλήματα στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία. Επίλεξε ανάλαφρα θέματα συζήτησης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια απογοήτευση μπορεί να σου ρίξει τη διάθεση.

Τοξότης
Νωρίς σήμερα είναι δύσκολο να λάβεις σαφείς απαντήσεις ή να είσαι σίγουρη για ένα σχέδιο. Τα μεικτά σήματα αφθονούν για αυτό κινήσου βήμα βήμα. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να οδηγηθείς σε αποφάσεις ή να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Καταφέρνεις να ανταποκριθείς στις εργασιακές απαιτήσεις που δεν είναι και λίγες. Με καλή διάθεση μπορείτε να λύσετε τα όποια κοινά προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος
Νωρίς σήμερα θα χρειαστεί να είσαι υπομονετική απέναντι στους άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι πολύ εύκολο να επικεντρωθείς σε αυτό που σου λείπει κι όχι σε αυτό που έχεις. Η ανάγκη να είσαι παραγωγική στα εργασιακά είναι στο προσκήνιο. Η δυσκολία συναισθηματικής έκφρασης από μεριάς σου μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου.  Εσύ που είσαι μόνη, λειτούργησε με το ένστικτο απέναντι σε νέες γνωριμίες και όχι με τη λογική.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει μια έλλειψη κατανόησης της συμπεριφοράς ή των προθέσεων ενός συντρόφου. Μπορεί να υπάρξουν παρελθοντικά θέματα ή κρυμμένα ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Αργότερα διοχετεύεις σωστά την ενέργειά σου στα εργασιακά. Οργάνωσε μια έστω μικρή απόδραση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου έχει ευχάριστες εξελίξεις.

Ιχθείς
Η έλλειψη ενός σταθερού σχεδίου μπορεί να είναι η ρίζα της δυσαρέσκειάς σου νωρίς το πρωί. Ίσως είναι καλύτερο να ορίσεις ορισμένους στόχους και να αποφύγεις παγίδες που αποσπούν την προσοχή σου, αλλά και συναισθήματα που σε πνίγουν. Δέξου τη βοήθεια συνεργατών για καλύτερες επιδόσεις. Μετρίασε τη ζήλια και την καχυποψία που δημιουργεί σύννεφα στη συναισθηματική σου ζωή.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News