Enimerotiko.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου

Ζώδια – Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, τους στόχους, τις φιλοδοξίες ή τη φήμη σου με την Πανσέληνο. Απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά. Αυτή επίσης είναι μια καλή στιγμή για να επωφεληθείς και να δώσεις μια ώθηση στην υγεία και ευεξία σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε συνδυασμό με την μαγεία του φεγγαριού παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με ανθρώπους του παρελθόντός σου ξυπνούν αναμνήσεις.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει αποκαλύψεις ή ένα σημείο καμπής σχετικά με ταξίδια, νομικά ή εκδοτικά θέματα. Κάτι μπορεί να έρθει στο φως που αλλάζει τις προοπτικές και την εστίαση του ενδιαφέροντός σου, αυξάνοντας την ανησυχία σου. Ωστόσο η επιθυμία σου να διευρύνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου ανεβάζουν και τα στάνταρ σου στα επαγγελματικά. Κάνεις πολλή δουλειά για τον εαυτό σου και τη σχέση με τον αγαπημένο σου και σίγουρα δεν πάει χαμένη. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και μην σκέφτεσαι αρνητικά.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να λάβεις υπόψη σου τη συναισθηματική σου ζωή πριν από κάθε σου απόφαση. Οι ενέργειες που δημιουργούνται τώρα σχετίζονται με τις στενές σου σχέσεις, τις εξαρτήσεις, την υποστήριξη και την προσωπική σου ψυχολογία και συμπεριφορά. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου και δημιουργείς αντιδράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που αύριο θα σε απογοητεύσουν.

Καρκίνος
Με τη σημερινή Πανσέληνο μπορεί να υπάρξει ένα δράμα στις σχέσεις ή μια αποκάλυψη πραγματικών συναισθημάτων. Αναζήτησε τρόπους για να ανακτήσεις την προσωπική σου δύναμη καθορίζοντας και ξεκαθαρίζοντας πρώτα το ποιους πρέπει να πιστεύεις και σε ποιους να προσφέρεις. Μην παρασύρεσαι από την ένταση που επικρατεί γύρω σου στα εργασιακά. Απόφυγε τις εν θερμώ αποφάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ξύνεις παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου στο απλό και χαλαρό φλερτ.

Λέων
Η Πανσέληνος σήμερα επηρεάζει ιδιαίτερα ένα θέμα στα εργασιακά ή την υγεία, με την καλύτερη φροντίδα του εαυτού σου και την παρακολούθηση των καθημερινών σου υποθέσεων. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και απόφυγε λάθη που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Μην στέκεσαι σε απλές, μικρές λεπτομέρειες και επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ κυρίως αν προέρχεται από τον εργασιακό χώρο σου, με διακριτικότητα.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει πως πρέπει να φροντίσεις τον συναισθηματικό κόσμο σου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σηματοδοτήσει μια καμπή ή να φέρει αποκαλύψεις που σχετίζονται με δημιουργικές αναζητήσεις, μακροπρόθεσμα σχέδια και έργα, στόχους ευτυχίας, χόμπι, ρομαντισμό και φιλίες. Ωστόσο επικρατεί μια ένταση στα εργασιακά που πρέπει να διαχειριστείς με διαλλακτικότητα και ψυχραιμία. Νεύρα και καβγαδάκια στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια.

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος τραβά την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις προοπτική για θέματα που αφορούν αυτούς τους τομείς, καθώς και για το συναισθηματικό κόσμο σου. Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Η γκρίνια είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε τη λογική και όχι το συναίσθημα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός
Η σημερινή Πανσέληνος δημιουργεί την ανάγκη για μάθηση, σύνδεση ή επικοινωνία. Επίσης είναι μια στιγμή για να αποκομίσεις τα οφέλη των πρόσφατων έργων και προσπαθειών σου αλλά και για να συνειδητοποιήσεις το τι μπορεί να αλλάξει στον τρόπο που επικοινωνείς, προκειμένου να μεταδίδεις τα μηνύματά σου σωστά. Μην εμπλέκεσαι σε πηγαδάκια στα εργασιακά αν θέλεις να διατηρήσεις τη φήμη σου. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα σαφής σε αυτά που λες στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από το περιτύλιγμα.

Τοξότης
Με το ολόγιομο φεγγάρι σήμερα ο οικονομικός τομέας γίνεται η προτεραιότητά σου, σου μαθαίνει πως να αποκτήσεις μεγαλύτερη επίγνωση και να κάνεις τις βελτιώσεις που πρέπει. Η προοπτική σου για το τι εκτιμάς περισσότερο αποκτά νόημα. Επιτάχυνε λίγο τους ρυθμούς των εργασιακών σου. Κάποιες αποκαλύψεις ίσως κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια.

Αιγόκερος
Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και είναι μια ισχυρή στιγμή για να αναγνωρίσεις τα συναισθήματά σου. Με αυτήν την νέα επίγνωση μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια ή προσαρμογές που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής σου. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά αυξάνουν το άγχος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια απογοήτευση σε σχέση με κάποια πρόσφατη γνωριμία δεν χρειάζεται να σε επηρεάζει τόσο πολύ.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σου στην ανάγκη σου για ξεκούραση και απελευθέρωση από το παρελθόν, το άγχος και την πίεση. Η διαίσθησή σου έχει πολλά να σου πει για αυτό μάθε να την ακούς. Κάποια παρελθοντικά λάθη σου πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια. Μην κινείσαι κρυφά και μην δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις ίσως να σε απογοητεύσουν.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον κοινωνικό σου τομέα και σου υπενθυμίζει την απαραίτητη εξασφάλιση χρόνου για φίλους και ανθρωπιστικούς στόχους. Επαγγελματικά κάποιες διαφωνίες με συναδέλφους μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια ως προς τις πρόσφατες αποφάσεις σου. Φέρσου τίμια και ειλικρινά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι και πιστεύεις σε μεγάλα λόγια.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News