Enimerotiko.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου

ζώδια

Ζώδια: Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου

Κριός
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν έντονα συναισθήματα που είναι δύσκολο να κατανοηθούν με τον Πλούτωνα σε μια προκλητική πτυχή. Κάποιος μπορεί να θελήσει να σε ελέγξει ή να σε κατευθύνει ή οι οικονομικές ανησυχίες σου να σε αγχώσουν. Ίσως οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου να είναι υπερβολικές. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις κρύβει η μέρα.

Ταύρος
Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους σήμερα μπορεί να είναι τεταμένες ή νευρικές σε σημεία και με την κίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου μπορεί να ενοχληθείς περισσότερο από το συνηθισμένο. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συγκρούονται με τον Πλούτωνα υπάρχει έντονη αμυντικότητα από μέρους σου. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και περάστε όμορφα χωρίς περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν από το πουθενά.

Δίδυμοι
Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για πρακτικά θέματα και μπορείς να επωφεληθείς από τη φροντίδα των εργασιακών θεμάτων σου. Ωστόσο οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι λίγο περίπλοκες. Τα χρήματα και τα ζητήματα ιδιοκτησίας μπορεί να είναι δύσκολα και να απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

Καρκίνος
Οι αισθήσεις αυξάνονται και μπορείς να βρεθείς σε μια ρομαντική και δημιουργική διάθεση. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις περισσότερη ανάγκη για στοργή και εκφραστικότητα. Κάποιες μικρές απογοητεύσεις μπορεί να νιώσεις για χρήματα και βασικές αξίες. Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις σου με τους άλλους καθώς ο Ήλιος έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, για αυτό προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις αυστηρά νέες γνωριμίες.

Λέων
Είσαι διατεθειμένη να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο οι περίπλοκες διαμετακομίσεις δημιουργούν μικρά προβλήματα που θα μπορούσαν να σχετίζονται με φόβους προδοσίας, ζήλιας ή δυσαρέσκειας. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος κάνει την ετήσια αντίθεσή του με τον Πλούτωνα και οι πιέσεις γίνονται εντονότερες. Προφύλαξε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από σκηνές ζηλοτυπίας και ανταγωνιστικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που δέχεσαι είναι έντονο αλλά δείχνει να μην σε ικανοποιεί για κάποιους λόγους.

Παρθένος
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να χρησιμεύσει και να επισημάνει περιοχές υπερβολικής προσκόλλησης που περιορίζουν την ευτυχία σου. Φρόντισε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μάθεις και να διαχειριστείς τους όποιους φόβους σου. Παρόλα αυτά η μέρα σου περνά ευχάριστα κυρίως με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Θαμμένα θέματα έχουν την τάση να επανεμφανίζονται με την ετήσια σύγκρουση του Ήλιου με τον Πλούτωνα κι έτσι οι καταστάσεις που δημιουργούνται μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις λίγο άβολα όμως σε βοηθούν μακροπρόθεσμα. Η πραγματοποίηση κάποιων αλλαγών θα πρέπει να γίνεται με αργά, σταθερά βήματα για καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μίλησέ του για τις όποιες ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου και σου επιφυλάσσει τα καλύτερα.

Σκορπιός
Η κίνηση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο αυξάνει το συναισθηματικό φορτίο. Ωστόσο μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή δυσαρέσκεια. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν την ετήσια αντίθεσή τους φέρνοντας θέματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες, τη μάθηση ή τη μεταφορά. Μπορεί επίσης να ξυπνήσουν παλιές μνησικακίες και ο ένας να προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Παρόλα αυτά η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.

Τοξότης
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαρά, ωστόσο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να συγκρούονται με τον Πλούτωνα πιθανά να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και να θυμηθείς παλιές πληγές. Κάνεις όμως το καλύτερο δυνατόν για να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου. Εάν φοβάσαι αλλαγές στις οικονομικές υποθέσεις σου ή την οικεία σου ζωή ίσως να θελήσεις να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου που σε κρατούν πίσω. Μοιράσου τις σκέψεις σου με τον αγαπημένο σου και φέρε τον πιο κοντά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεβασμένη κατά τα άλλα διάθεσή σου σε φέρνει στο επίκεντρο.

Αιγόκερος
Σήμερα έχεις τη διάθεση και την όρεξη για μάθηση, μελέτη και σύνδεση με τους άλλους. Ωστόσο με τον προκλητικό Πλούτωνα είναι καλύτερο να αποφύγεις την υπερανάλυση. Θαμμένα συναισθήματα και πιθανά παλιές λύπες να έρθουν στην επιφάνεια. Μην ασκείς πίεση στον αγαπημένο σου και μάλιστα χωρίς να ξέρεις και τον ουσιαστικό λόγο. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε διασκέδαση στη μέρα σου και ανοίξου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Ενώ το να σημειώνεις υποχρεώσεις στη λίστα σου είναι σήμερα ικανοποιητικό, θέλεις και να απολαύσεις δραστηριότητες εκτός ρουτίνας. Με την κίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αργότερα, οι κοσμικές φιλοδοξίες σου έρχονται στο προσκήνιο. Με τη σημερινή σύγκρουση του Ήλιου με τον Πλούτωνα η υπερβολική σκέψη μπορεί να στραφεί εναντίον σου. Η  συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Ιχθείς
Οι ανασφάλειες σχετικά με τις επιδόσεις ή τη χρησιμότητά σου μπορεί σήμερα να βρίσκονται στο επίκεντρο με τον προκλητικό Πλούτωνα. Οι πιέσεις ενός μελλοντικού σχεδίου ή μιας φιλίας μπορεί να σου προκαλέσουν εντάσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να δώσεις προτεραιότητα στην απόλαυση και την αίσθηση του παιχνιδιού. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να ακούσει τους προβληματισμού σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σου δίνει ενέργεια.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News