Enimerotiko.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου

ζώδια

Ζώδια – Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι πρακτικές σου υποθέσεις χρειάζονται λίγη προσοχή. Προσοχή χρειάζεται και ο τομέας των οικονομικών σου. Η επόμενη περίοδος είναι ισχυρή για τη φροντίδα των πολύτιμων αντικειμένων και των πολύτιμων αγαθών σου, καθώς και για την εξοικονόμηση και αποθήκευση όσων χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει μια ζεστή και άνετη φωλιά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσεις, να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι στρέφονται προς εσένα για υποστήριξη και βοήθεια. Καλλιέργησε την αυτοπεποίθησή σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά επιδίωξε νέες γνωριμίες που τηρούν τις προϋποθέσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι
Αναζητάς ευχάριστες στιγμές και δραστηριότητες. Οι μέρες ευνοούν τις ανέσεις σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τα πρόσφατα γεγονότα. Είναι τέλεια η στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου ξεχνώντας δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Καρκίνος
Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ρίξεις μια ματιά στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Η επιθυμία να ασχοληθείς με τα επιχειρησιακά σχέδιά σου είναι έντονη. Ο ερωτικός σύντροφός σου θέλει και επιδιώκει περισσότερη δράση και χρώμα για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα φέρνει ειδήσεις και εξελίξεις σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Ψάχνεις να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου με γνώσεις και εμπειρίες. Στρέψε την προσοχή σου στους στόχους και τις ευθύνες σου. Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μόνο να σας δέσει περισσότερο μπορεί. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κι αυτό σε κάνει ακαταμάχητη.

Παρθένος
Τα συναισθήματα σήμερα είναι βαθιά και είσαι σε θέση να συνδυάσεις με επιτυχία καινοτόμες και προοδευτικές ιδέες και σκέψεις. Αναζητάς συναισθηματική ικανοποίηση και τροφή από την εκμάθηση νέων πραγμάτων, τη διεύρυνση του μυαλού σου και την εστίαση στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Οργάνωσε μια έκπληξη ή κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος.

Ζυγός
Οι μέρες ευνοούν τις συνεργασίες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να χαλαρώσεις και να επεξεργαστείς τους μελλοντικούς σου στόχους. Είναι καιρός να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μη μένεις απλά στην επιφάνεια. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ότι πλέον ψάχνεις κάτι σταθερό και μόνιμο για αυτό δεν αναλώνεσαι σε απλές περιπέτειες.

Σκορπιός
Έχεις την τάση να δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Μπορείς να δώσεις συμβουλές, να υποστηρίξεις και να διαπραγματευτείς νέες πιθανές συμφωνίες. Κατανόησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου βάζοντάς τον για λίγο στις προτεραιότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η μέρα είναι έντονα κοινωνική και μπορεί να φέρει εκπλήξεις που ούτε φαντάζεσαι.

Τοξότης
Τώρα μπορείς να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και να φροντίσεις την υγεία σου. Φρόντισε τη διατροφή σου και μην αμελείς τη γυμναστική σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε προτεραιότητα για αυτό και εστιάζεις περισσότερο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και κλείνεις κεφάλαια που πλέον δεν σε ικανοποιούν.

Αιγόκερος
Το σπίτι και τα αγαπημένα πρόσωπα γίνονται προτεραιότητα. Αναζητάς ήρεμες, ευχάριστες δραστηριότητες. Συναισθηματική ικανοποίηση και ασφάλεια. Γίνεσαι και πιο δημιουργική. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου, χωρίς όμως να παραμελείς τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου και αναγνώρισε τις ανάγκες σου.

Υδροχόος
Μπορείς να εργαστείς για να θεραπεύσεις μια σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να απολαύσεις περισσότερη ζεστασιά στον οικιακό σου χώρο. Αυτή η τάση σου αφορά πιθανά και τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέφτεσαι το παρελθόν έντονα κι αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη κίνηση.

Ιχθείς
Νιώθεις έντονη την επιθυμία για ασφάλεια. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων και η επιδίωξη προσωπικών ενδιαφερόντων σε κάνουν ευτυχισμένη και σου γεννούν κίνητρα. Επικοινωνείς με συμπόνια με τους γύρω σου και ιδιαίτερα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις αφού ξέρεις τι χρειάζεσαι πια.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News