Advertisement
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: «1η φορά κολλάω κoρωvoϊό δεν ξέρω από πού. Τηρούσα όλα τα μέτρα και φόραγα παντού μάσκα»

10:33
Νίκη Μουλά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που ανακοίνωσε πως κόλλησε πρώτη φορά κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα, τονίζει ότι αισθάνεται καλά στην υγεία του και ξεκαθαρίζει πως δεν γνωρίζει πως και που κόλλησε, καθώς τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας.

«Είμαι πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά. Δεν θα χρειαστώ καθόλου νοσηλεία» ήταν οι πρώτες λέξεις του υπουργού Ανάπτυξης, μετά την ανακοίνωσή του ότι έχει κολλήσει κορονοϊό.

Advertisement

 

Μιλώντας στο Sputnik, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει αν επιμολύνθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη ή τη Σλοβενία, όπου ταξίδεψε πρόσφατα, ούτε εάν προσβλήθηκε από τη μετάλλαξη Δέλτα.

Advertisement

 

Advertisement

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τηρούσε όλα τα μέτρα και δεν γνωρίζει πως κόλλησε

 

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε “είμαι σε εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση. Ταξίδεψα την προηγούμενη εβδομάδα Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Σλοβενία. Αλλά δεν είναι σαφές πού ακριβώς, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μολύνθηκα. Επιπλέον, τηρούσα όλους τους κανόνες. Δεν έβγαζα τη μάσκα καθόλου» και συμπλήρωσε πως το εμβόλιο Pfizer-BioNTECH το έκανε τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Advertisement

Η νέα ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

 

Στη συνέχεια, με νέα του ανάρτηση στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που κολλάει κορονοϊό.

 

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορωνοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός», αναφέρει η νέα του ανάρτηση.

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement