Advertisement
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα σε Πούτιν: «Σταματήστε τώρα την εισβολή και αποχωρήστε από την Ουκρανία»

18:19
Newsroom

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε μία φωτογραφία, η οποία αναφέρει πως «μόνη επιλογή είναι η ειρήνη», ενώ μεταξύ άλλων τονίζει πως θα πρέπει «τα ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν τώρα την εισβολή και να αποχωρήσουν από την Ουκρανία».

Advertisement

Αλέξης Τσίπρας:  Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ρωσίας

Ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πολεμική εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, οι σκηνές φρίκης που παρακολουθούμε από τους δέκτες της τηλεόρασής μας, οι βομβαρδισμοί, οι μάχες, ο θάνατος που σκορπά στους δρόμους μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, είναι πισωγύρισμα στις πιο φρικτές στιγμές της ιστορίας.

Τα Ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν ΤΩΡΑ την εισβολή και να αποχωρήσουν από την Ουκρανία. Η Διεθνής κοινότητα και ειδικά η ΕΕ να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό και να εξαντλήσουν όλα τα διπλωματικά μέσα για να επιστρέψουμε στον δρόμο της διπλωματίας. Όχι άλλο αίμα αθώων. Όχι στον Πόλεμο! Ναι στην Ειρήνη!».

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement