Ο Υφυπουργός άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, αρνήθηκε τους αστυνομικούς για την φρουρά του - Enimerotiko.gr
21 Φεβρουαρίου 2020
Enimerotiko.gr
Πολιτική

Ο Υφυπουργός άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, αρνήθηκε τους αστυνομικούς για την φρουρά του

Αλκιβιάδης Στεφανής, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και νυν υφυπουργός Άμυνας αρνήθηκε να του διαθέσουν αστυνομικούς για τη φύλαξή του. Παράλληλα, δεν θέλησε να συγκροτήσει Πολιτικό Γραφείο, δεν διαθέτει Γραφείο Αιτημάτων και δεν συγκρότησε γραφείο Τύπου. Ένα δικαίωμα που το έχει απλά δεν επιθυμεί να το αξιοποιήσει.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής αρνήθηκε να έχει ασφάλεια και έτσι δεν έχει αποσπαστεί αστυνομικός στην υπηρεσία του. Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως όταν οι αρμόδιοι είδαν τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή χωρίς αστυνομική συνοδεία, χωρίς να διαθέτει φρουρά τότε πίστεψαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Του τηλεφώνησαν προκειμένου να διορθώσουν το λάθος αλλά εκείνος αρνήθηκε για ακόμα μια φορά την  αστυνομική παρουσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη δραστηριότητα του υφυπουργού Άμυνας θα καλύπτει το Γραφείο Τύπου του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, για τον οποίο ο Αλκιβιάδης Στεφανής συνηθίζει να λέει τα καλύτερα: “Εγώ δεν είμαι πολιτικός. Από τη στιγμή όμως που ο υπουργός Άμυνας είναι πετυχημένος υπουργός, είναι επιτυχημένο και το στράτευμα, είμαι επιτυχημένος και εγώ”.

Νέος τρόπος άσκησης της πολιτικής με άρνηση των “προνομίων” από τον νέο υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης:

Ελισάβετ Ναζλίδου: Η μάχη με τον Καρκίνο και ο θάνατος χθες βράδυ

Απαρηγόρητος ο Λάκης Λαζόπουλος: Πέθανε η σύζυγός του, Τασούλα – Η επιθυμία της οικογένειας

Γιορτή σήμερα 23/8: Τα Εννιάμερα της Παναγίας – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα