oti-pio-anandro-echo-dei-eos-simera-exalli-i-afroditi-latinopoyloy-me-kyriako-mitsotaki-kai-nd-26867
16:46

«Ότι πιο άνανδρο έχω δει έως σήμερα»: Έξαλλη η Αφροδίτη Λατινόπουλου με Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ

16:46
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Μετά από διάστημα οκτώ ημερών η πρώην υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινόπουλου, απάντησε στις διαρροές για τον αποκλεισμό της από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια μετά το body shaming που έκανε στη Δανάη Μπάρκα.

Χρησιμοποιώντας γλώσσα και επιχειρήματα παρόμοια με εκείνα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αφού διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η Λατινοπούλου έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «Νέα Δημοκρατία που παθαίνει πνευμονία όταν η Αριστερά φτερνίζεται», για υιοθέτηση της «δικαιωματικής και ορθοπολιτικής ατζέντας των Democrats» της Αμερικής αλλά και μετατροπή της «κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας σε ένα καταπράσινο Ποτάμι».

Advertisement

Η απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Είμαι μέλος από το 2016 έως και σήμερα. Περίμενα λοιπόν από ένα κόμμα που έχω υπηρετήσει με συνέπεια να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία αν διαφωνεί με τις θέσεις μου να βγει και να το πει ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές. Η ΝΔ των αρίστων όπως ευαγγελίζεται ο σημερινός αρχηγός της υποτίθεται πως έχει καταστατικό λειτουργίας, γραμματέα, κομματικά όργανα αλλά και διαδικασίες που υπηρετούνται πιστά. Παρόλα αυτά στη δική μου περίπτωση δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες και φυσικά δεν έγινε καμία διαγραφή αφού κανένα όργανο δεν συνεδρίασε και κανένας γραμματέας δεν υπέγραψε καμία απόφαση διαγραφής. Αντιθέτως έδωσα στα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία sites διαρροές μέσω κύκλων που μου διαμήνυαν πως δεν θα ήμουν υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η απομάκρυνσή μου συνέβη για κάποιον από τους τρεις λόγους. Είτε γιατί όταν φτερνίζεται η αριστερά η Νέα Δημοκρατία παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών. Είτε γιατί πλέον το Μαξίμου υπηρετεί ξεκάθαρα την πολιτική ορθότητα και την ατζέντα των δικαιωματιστών. Είτε γιατί την απομάκρυνσή μου απαίτησε δύο φορές παρουσιάστρια πρωινάδικου του MEGA που όλοι γνωρίζουμε πόσο στενές σχέσεις έχει με τη Νέα Δημοκρατία το κανάλι όπου (sic) εργάζεται Όμως γνωρίζανε καλά πως λόγος διαγραφής δεν υπήρχε. Κανένας. Διότι δεν έκανα τίποτα επιλήψιμο. Έθιξα δύο σημαντικά ζητήματα.

Advertisement

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Όταν η αριστερά φτερνίζεται, η Νέα Δημοκρατία παθαίνει πνευμονία»

Το τεράστιο που αφορά την παχυσαρκία και το πως προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο – μαύρο κάποιοι δημοσιογράφοι στα πλαίσια της woke κουλτούρας. Τι θα λέγανε λοιπόν; Πως προσέβαλα την αξιοπρέπεια της Μπάρκα; Αφού δεν την πρόσβαλα. Ότι έκανα body shaming; Αφού δεν έκανα. Η διαγραφή αγαπημένοι μου φίλοι απατεί αιτιολόγηση. Όμως στο Μαξίμου καταλάβανε πως μια τέτοια εξωφρενική εξήγηση για ενδεχόμενη διαγραφή μου θα εξαγρίωνε ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Οπότε προσπάθησαν να με διώξουν μέσω κύκλων και μέσω διαρροών, ό,τι πιο άνανδρο έχω συναντήσει στην πολιτική μου καριέρα έως σήμερα. Λυπάμαι πολύ για την οβιδιακή μεταμόρφωση της Νέας Δημοκρατίας από ένα κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κόμμα που έχει καταντήσει καταπράσινο ποτάμι, που υπηρετεί πιστά την ορθοπολιτική ατζέντα των Democrats της Αμερικής και σε λίγο θα ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τους επαγγελματίες δικαιωματιστές. Εκεί φυσικά δεν θα μπορούσα να ανήκω ποτέ.

Advertisement

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συγκλονιστική σας συμπαράσταση και αυτή τη φορά. Η στήριξή σας είναι η δύναμή μου. Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω να παλεύω για τις ιδέες και τις αξίες μου κάθε μέρα και πιο δυνατά με πυξίδα μου την καταπολέμηση της πολιτικής ορθότητας της ατζέντας των μειονοτήτων αλλά και την υπεράσπιση της κοινής λογικής».

Advertisement