Θωμαρίτα Καλδάρα: Η γραμματέας του Μπόλαρη, «ρίχνει» το διαδίκτυο
20 Σεπτεμβρίου 2019
Enimerotiko.gr
Πολιτική

Θωμαρίτα Καλδάρα: Η γραμματέας του Μπόλαρη, «ρίχνει» το διαδίκτυο

Η Θωμαρίτα Καλδάρα δεν αποτελεί μια απλή γυναίκα. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παρουσία, η οποία εκτελεί χρέη γραμματέα στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη. Ο υφυπουργός Εξωτερικών χρειαζόταν ένα δυνατό στήριγμα και αυτό φαίνεται πως το βρήκε στο πλευρό της πανέμορφης Θωμαρίτας.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα κατάφερε από τα μέσα Ιανουαρίου να βρίσκεται στο επιτελείο του Μάρκου Μπόλαρη. Η εντυπωσιακή γυναίκα αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στα χέρια του υφυπουργού Εξωτερικών. Μάλιστα, ο Μάρκος Μπόλαρης δεν ασχολείται με απλά θέματα, αλλά με θέματα που έχουν να κάνουν με την εκκλησιαστική και θρησκευτική διπλωματία.

Από τις 16 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους η Θωμαρίτα, δίκαια κοσμεί το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών. Η Θωμαρίτα είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, γραμματέας και λάτρης του φωτογραφικού φακού.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο. Μέχρι πρότινος, είχε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με την προϋπηρεσία της να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν για την πρόσφατη δουλειά που ανέλαβε. Εκτός από εκκλησιαστικά και θρησκευτικού χαρακτήρα θέματα, η Θωμαρίτα Καλδάρα ασχολείται και με την διπλωματία που έχει να κάνει με θέματα πολιτιστικού περιεχομένου.

Η επί δυόμιση μήνες γραμματέας του Μάρκου Μπόλαρη έχει κερδίσει τους πάντες με την εργατικότητα και την αφοσίωσή της στα καθημερινά της καθήκοντα. Άλλωστε, δεν έχει δώσει αφορμή σε κανέναν για να στηρίξει την αντίθετη άποψη. Επίσης, από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γίνονται σαφή κάποια πράγματα.

Η θέση της στο γραφείο του υφυπουργού εξωτερικών είναι λεπτή. Η Θωμαρίτα Καλδάρα έχει επωμιστεί το βάρος της ενίσχυσης της Ελλάδας στην Ε.Ε. και γενικότερα στο εξωτερικό.

Ο Μάρκος Μπόλαρης γνωρίζει πως έχει ένα ξεχωριστό όπλο στη φαρέτρα του, διότι η Θωματίτα Καλδάρα έχει δουλέψει στο παρελθόν και ως Personal Trainer. Ίσως λοιπόν αναλάβει να βελτιώσει την φυσική κατάσταση του υφυπουργού εξωτερικών και ποιος ξέρει; Μπορεί και να βελτιωθεί και η θέση της Ελλάδας στα μάτια των ανταγωνιστών.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα