Advertisement
ΣΧΕΣΕΙΣ

Γνωστοί ψυχολόγοι “μαρτυρούν” τα 8 κρυφά σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αρέσουμε σε κάποιον

15:17
Newsroom

Το να είμαστε αρεστοί είναι μια επιθυμία που όλοι μας έχουμε, αλλά δεν είμαστε όλοι καλοί στο να το εκφράζουμε. Το να αντιληφθείς ότι κάποιος συνάδελφος είναι ερωτευμένος μαζί σου είναι δύσκολη υπόθεση. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια όχι τόσο προφανή σημάδια που αποκαλύπτουν ότι κάποιος τρέφει συναισθήματα για σένα. Για παράδειγμα, εάν παίζει με ένα τυχαίο αντικείμενο όταν σου μιλάει, μπορεί να σημαίνει ότι του αρέσεις πολύ.

Εμείς συλλέξαμε 8 σημάδια που σύμφωνα με τους ειδικούς μαρτυρούν ότι κάποιος είναι κρυφός θαυμαστής σου.

Advertisement

1. Αντιδρά στο άκουσμα της φωνής σου.

Αυτό είναι ένα σημαντικό και εύκολα κατανοητό σημάδι. Όταν σε κάποιον αρέσει έναν άλλο άτομο αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους ανάλογα με το πόση ελκυστικότητα αισθάνονται. Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες προτιμούν άντρες με βαρύ το τόνο φωνής τους ενώ οι άνδρες αναζητούν την συντροφιά μια γυναίκας με λεπτό τόνο φωνής.

Advertisement

Advertisement

2.Σου λέει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και τον εαυτό του.

Όσο περισσότερο τους αρέσει, τόσες περισσότερες λεπτομέρεις θα σου πουν για τον εαυτό τους. Και μπορεί μέχρι και να μοιράζονται μας τα ελλατώματα και τις αποτύχιες τους. Επίσης προσπαθούν να συνεχίσουν την συζήτηση απευθύνοντάς σου ερωτήσεις.

3.Το παίζει δύσκολος

.

Advertisement

Όταν το παίζουν δύσκολοι, η διαδικασία αποπλάνησης αποκτά ξαφνικά ενδιαφέρον, και διπλασιάζεις την προσπάθειά σου να πάρεις αυτό που θέλεις. Φαίνεται ότι η έλειψη διαθεσιμότητας κάνει τους ανθρώπους να κολλάνε περισσότερο. Αλλά λάβε υπόψιν ότι και οι 2 πρέπει ήδη να ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο, αλλιώς θα είναι μονόπλευρο.

4. Δεν σταυρώνει τα πόδια του

 

Δώσε βάση στην γλώσσα του σώματος, ειδικά με τα πόδια και τα χέρια. Οι στάσεις του μπορεί να δείχνουν αν κάποιος έιναι διαθέσιμος ή όχι. Αν δεν σταυρώνει τα πόδια μπορεί να δείχνει ότι έχεις ελπίδες.Επίσης, έλεγξε εάν σας κοιτάει στα μάτια ή αν οι παλάμες του είναι στραμένες προς τα έξω- σύμφωνα με την γλώσσα του σώματος αποτελούν σημάδια ότι είναι ανοιχτός.

Advertisement

5. Ενημερώνει ότι είναι ελεύθερος

 

Εάν “τυχαία” ανοίγει συζήτηση ότι αυτή την στιγμή δεν βγαίνει κάποια, πρέπει να το προσέξεις. Ενδέχεται να έχει λόγο που το αναφέρει. Οπότε αν θέλεις να κάνεις κίνηση, αυτή μάλλον είναι η ευκαιρία σου. Θέλει να δείξει την διαθεσιμότητά του ως δείγμα ότι τον ελκύεις.

6.Σε “πειράζει”

Είναι σημάδι που μπορείς να εντωπίσεις κατά την διάρκεια της συζήτησης. Εάν σε κοροιδεύει, αλλά με αστείο τρόπο, μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί σου επειδή αυτό είναι ένα είδος φλερτ. Εάν αποκαλύψει τα συναισθήματά του, συνέχισέ το. Αλλά θυμήσου ότι αν και τα πειράγματα είναι διασκεδαστικά, αν αστειεύτει με κάποια ανασφάλειά σου, τότε έχει αρνητικές επιπτώσεις.

 

7. Μιλάει με την γλώσσα του… σώματος

Και πάλι δώσε προσοχή στην γλώσσα σώματος. Αν νιώθουν νευρικότητα, μπορεί να παίζει με τα μαλλιά ή τα κοσμήματα ή μέχρι και τα νύχια του. Αυτό μπορεί να είναι και σημάδι ότι τον ελκύεις, και μπορείς εύκολα να το καταλάβεις όταν παίζει με φερμουάρ ή κουμπιά από την ζακέτα του.

8.Αντιγράφουν την συμπεριφορά σου

Τοθέτησες τους αγκώνες σου τους στο τραπέζι και πρόσεξες ότι αυτός που σου αρέσει αντέγραψε την κίνησή σου μέσα σε ένα λεπτό ;Τότε ενδέχεται το φλερτ να ξεκινήσει σύντομα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αντιγράφουμε αυτούς που μας αρέσουν, είτε ε χειρονομίες, στάσεις σώματος, λέξεις, ή μέχρι και προτιμήσεις σε φαγητά ή μουσική.

TAGS:
Advertisement