Advertisement
ΣΧΕΣΕΙΣ

Το πεπρωμένο υπάρχει στα αλήθεια: 26 ατράνταχτες αποδείξεις που θα πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους

19:38
Νίκη Μουλά

Το πεπρωμένο είναι όταν βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, η οποία μπορεί να είναι αρκετή για να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή με τον καλύτερο τρόπο.

 

Advertisement

Πεπρωμένο: Ιστορίες ανθρώπων που τους άλλαξε τη ζωή

 

Οι ιστορίες των παρακάτω ανθρώπων μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι μια στιγμή μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι το πεπρωμένο υπάρχει.

Advertisement

 

Advertisement

“Ο ξάδερφος μου ήταν στην οικογενειακή φωτογραφία της μελλοντικής συζύγου του (στα αριστερά) 7 χρόνια πριν συναντηθούν.”

 

Advertisement

 

“Στο νηπιαγωγείο, ήμασταν πάντα μαζί, αλλά μετά χαθήκαμε. 20 χρόνια αργότερα, συναντηθήκαμε στο σπίτι των φίλων μας και τώρα ξαναβγαίνουμε”.

 

 

Πεπρωμένο: Η ζωή τους ένωσε νωρίτερα και δεν το γνώριζαν

 

“Η σύζυγός μου και εγώ βγάλαμε την ίδια φωτογραφία σε ηλικία 10 ετών. Δεν συναντηθήκαμε μέχρι τα 30 μας. “

 

 

Μετά το γάμο τους, οι Έιμε και Νικ αποφάσισαν να δουν τις παλιές φωτογραφίες τους και συνειδητοποίησαν ότι συναντήθηκαν μία φορά σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας. Το είχαν ξεχάσει εντελώς.

 

 

Πεπρωμένο: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν μέχρι να τους συμβεί

 

Δεν ήταν αρκετά ικανοποιημένη όταν την κάλεσε να χορέψουν κατά τη διάρκεια ενός σχολικού πάρτι. Αλλά χρόνια αργότερα χόρευαν στο γάμο τους.

 

 

Η αγάπη τους γεννήθηκε στο Γούντστοκ και είναι ακόμα μαζί μετά από 48 χρόνια

 

 

“Τον ερωτεύτηκα όταν τον είδα στο καρουζέλ. Αλλά του μίλησα για τα συναισθήματά μου στο γυμνάσιο. Αποδείχθηκε ότι κι αυτός με ερωτεύτηκε “

 

 

Πεπρωμένο: Δεν μπορείς να το αποφύγεις

 

“Ξέραμε ο ένας τον άλλον όλη μας τη ζωή. Και είμαι βέβαιος ότι ήμασταν προορισμένοι να είμαστε μαζί. “

 

 

“Κάποτε, ένας άστεγος μου ζήτησε να του δώσω χρήματα για να αγοράσει ένα λαχείο. Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν ειλικρινής, αλλά τον βοήθησα ούτως ή άλλως. Την επόμενη μέρα, ήρθε σε μένα, επέστρεψε μερικά νομίσματα και είπε ότι κέρδισε $ 250.000. “

 

 

“Είμαι από τον Καναδά και είναι από τη Γαλλία. Αλλά συναντηθήκαμε στην Ταϊλάνδη όταν κάναμε καταδύσεις. Έχουν περάσει 3 χρόνια και είμαστε ακόμα μαζί. “

 

 

Πεπρωμένο: Μία στιγμή φτάνει για να σου αλλάξει τη ζωή

 

Η Αλέξ ερωτεύτηκε τον Άνταμ με την πρώτη ματιά. Αλλά αν δεν είχαν συναντηθεί ξανά στο γάμο ενός συγγενή, δεν θα είχε αποκαλύψει ποτέ τα συναισθήματά της.

 

 

Ο Μάικλ και η Νάταλι γεννήθηκαν στη Σαουδική Αραβία. Ήταν φίλοι από παιδιά, αλλά έχασαν την επαφή τους. 20 χρόνια αργότερα, βρήκαν ο ένας τον άλλον στο Facebook και παντρεύτηκαν.

 

 

Πεπρωμένο: Οι ιστορίες τους μπορούν να πείσουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους

 

Ήταν παιδιά στο γάμο των φίλων των γονέων τους. Τώρα παντρεύονται οι ίδιοι.

 

 

Την άνοιξη του 2014, η Χίδερ χρειαζόταν μεταμόσχευση ήπατος. Ο Κρις, που δεν την είχε δει ποτέ, ήταν ο δωρητής της. Αργότερα παντρεύτηκαν.

 

 

Πεπρωμένο: Όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή

 

“Πριν από 10 χρόνια, είπα στον ανόητο συμμαθητή μου ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Ήμουν 15. Τώρα είμαι 25 ετών, είμαστε παντρεμένοι και εξακολουθεί να είναι ανόητος. “

 

 

Απλώς ήθελε να βρει εισιτήρια για έναν ζωολογικό κήπο στο Twitter. Βρήκε όμως τον μελλοντικό της σύζυγο.

 

 

“Μετά το γάμο, βρήκα αυτή την φωτογραφία του συζύγου μου στο νηπιαγωγείο. Δεν το γνώριζα καν ότι πηγαίναμε μαζί.”

 

 

Πεπρωμένο: Βρέθηκαν στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή

 

“Σε ηλικία 2 και 4, οι γονείς μου ήταν διπλανοί γείτονες. Αύριο είναι η 25η επέτειός τους. “

 

 

“Οι παππούδες μου ποζάρουν για το National Geographic. 60 χρόνια αργότερα, είναι ακόμα μαζί. “

 

 

Χάρη σε ένα δωμάτιο πλυντηρίων, είναι τώρα αρραβωνιασμένοι!

 

 

Πεπρωμένο: Περιπτώσεις ανθρώπων που η ζωή ένωσε τους δρόμους τους

 

Ο Νεντ, ποδοσφαιριστής, μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο και ερωτεύτηκε την Ρενέ. Ήταν πραγματικά έκπληκτος όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν μαζορέτα για την ποδοσφαιρική ομάδα του.

 

 

“Ο συμμαθητής μου ζωγράφισε αυτή την εικόνα κατά την πρώτη ημέρα της 7ης τάξης. Δεν θα μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε ότι θα αρχίσαμε να βγαίνουμε στο κολλέγιο. “

 

 

Όταν η Μπρίτνεϊ άρχισε να εργάζεται σε ένα κατάστημα, υπήρχε ένας τύπος που εργαζόταν δίπλα της. Οι 2 τους πέρασαν πολύ χρόνο συζητώντας online πριν συνειδητοποιήσουν ότι εργάζονταν μαζί. Έτσι ξεκίνησε το ρομάντζο τους.

 

 

Πεπρωμένο: Τίποτα δεν γίνεται κατά τύχη

 

«Νομίζαμε ότι γνωριστήκαμε σε μια online σελίδα γνωριμιών. Στην πραγματικότητα, συναντηθήκαμε πριν από 25 χρόνια στο νηπιαγωγείο. “

 

 

Μετά από μια σειρά επιληπτικών κρίσεων που έσβησαν ολόκληρη τη μνήμη της, ο φίλος της Τζέσικα, Ρίτσαρντ, προσπάθησε να την κάνει να τον ερωτευτεί ξανά.

 

TAGS:
Advertisement