Σούπα με μοσχάρι βραστό: Νοστιμότατη και θρεπτική, κατάλληλη για τα κρύα του Χειμώνα
Enimerotiko.gr
Συνταγές

Σούπα με μοσχάρι βραστό: Νοστιμότατη και θρεπτική, κατάλληλη για τα κρύα του Χειμώνα

Σούπα μοσχάρι – Εύκολη συνταγή: Ο χειμώνας πλησιάζει. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να μαγειρεύουν καθημερινά, φαγητά, τα οποία τους προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κρύο, το οποίο αυξάνεται μέρα με την ημέρα, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Σε περίπτωση που θέλετε να μαγειρέψετε ένα αντίστοιχο φαγητό, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φτιάξετε σούπα μοσχάρι. Πρόκειται, για ένα εύκολο, γρήγορο, γευστικό και οικονομικό φαγητό, το οποίο είναι βέβαιο πως θα σας εντυπωσιάσει.

Σούπα μοσχάρι – Εύκολη συνταγή: Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα υλικά, καθώς και οι οδηγίες εκτέλεσης της συνταγής

Σούπα μοσχάρι – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 800 γραμμάρια μοσχάρι
– 3 πατάτες
– 4 καρότα
– 1 μεγάλο κρεμμύδι
– 1 σελινόριζα
– 3 με 4 κλωνάρια σέλινο
– 1 κρόκος αυγού
– Χυμός από 1 λεμόνι
– Ελαιόλαδο

Σούπα μοσχάρι – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Βράζουμε το κρέας σε νερό, με ελαιόλαδο για περίπου δύο, με δυόμιση ώρες και σε μέτρια φωτιά.
– Έπειτα, το βγάζουμε από την κατσαρόλα για να σουρώσουμε τον ζωμό.
– Βάζουμε στην κατσαρόλα, το κρέας και τα χοντροκομένα λαχανικά.
– Ρίχνουμε ζωμό και ελαιόλαδο.
– Βράζουμε για περίπου 20 με 30 λεπτά.
– Ανακατεύουμε τον κρόκο με τον χυμό λεμονιού.
– Από εκεί και πέρα, πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη φωτιά, ρίχνουμε αργά καυτό ζωμό στο αυγολέμονο.
– Έπειτα, ανακατεύουμε καλά.
– Για το τέλος, ρίχνουμε αυγολέμονο μέσα στην κατσαρόλα.
– Ανακατεύουμε το περιεχόμενο, το οποίο είναι πλέον έτοιμο.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα