Advertisement
VIRAL

H πανέμορφη Ραπουνζέλ των αλόγων με την κατάξανθη χαίτη που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να ζηλέψει

09:48
Χριστίνα Προφαντή

Η Storm είναι ένα πανέμορφο άλογο ράτσας Haflinger που ζει στην Ολλανδία με την ιδιοκτήτριά της Naomi Beckers. Η απίστευτη ξανθιά χαίτη αυτού του ζώου κάνει τους ανθρώπους να αναρωτιούνται εάν η Storm είναι ένα πραγματικό άλογο ή αν βγήκε από ένα παραμύθι της Ραπουνζέλ. Η Naomi και η Storm μοιράζονται φωτογραφίες έχοντας παρόμοια σγουρά ξανθά μαλλιά, και οι φωτογραφίες τους έχουν ήδη κερδίσει τις καρδιές σε πολλούς λάτρεις των αλόγων.

Γοητευτήκαμε από την Storm όταν είδαμε τις φωτογραφίες της και αναρωτιόμαστε αν μοιράζεστε τον θαυμασμό μας.

Advertisement

Η Storm δεν είναι το μόνο άλογο Haflinger που έχει κυματιστή χαίτη, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις η σγουρή χαίτη αρχίζει να ισιώνει όταν τα άλογα μεγαλώνουν και η χαίτη τους γίνεται μακρύτερη. Η Storm είναι μια θαυμάσια εξαίρεση, καθώς κατόρθωσε να κρατήσει τις εκπληκτικές μπούκλες της μέχρι τώρα και είναι ήδη 10 ετών.

Η ιδιοκτήτρια της Storm, η Naomi, ομολόγησε ότι αρχικά σχεδίαζε μόνο να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες της Storm στο Instagram, αλλά οι άνθρωποι ερωτεύτηκαν το θαυμάσιο ζώο της και συνέχισαν να ζητούν περισσότερες φωτογραφίες.

Advertisement

Σήμερα η Storm και η Naomi έχουν περισσότερους από 48.000 οπαδούς στο λογαριασμό της στο Instagram και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις εκπληκτικές φωτογραφίες τους. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε!

1.

Advertisement

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

TAGS:
Advertisement