gemates-tsepes-meta-tin-panselino-kala-nea-gia-4-zodia-me-tychi-kai-polla-lefta-leei-i-asi-mpilioy-130677
18:29

Γεμάτες τσέπες μετά την Πανσέληνο: Καλά νέα για 4 Ζώδια με τύχη και πολλά λεφτά, λέει η Άση Μπήλιου

18:29
Εύη Κουρίδου

Για κάποιους με μεγαλύτερη, για άλλους με μικρότερη εύνοια θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα της στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, δηλαδή στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα, την αισθητική και την ομορφιά.

Advertisement

Μια σειρά χιαστί όψεων με τον Ερμή, τον Ουρανό και μια αντίθεση με τον Δία μπορεί να μας δημιουργεί ένα αίσθημα ανικανοποίητου στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας ή και να προκύπτουν και κάποια απρόοπτα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε, δεν θα ταλαιπωρηθούμε όμως ιδιαίτερα.

Η πορεία των ζωδίων σήμερα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Κριός

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το πρωί με την αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, γιατί μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας. Από το μεσημέρι και μετά μια πολύ αρμονική και χαλαρή όψη της Σελήνης με τον Άρη είναι βοηθητική για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Advertisement

Ταύρος

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Από την άλλη, σήμερα προσέξτε λίγο περισσότερο τα θέματα των οικονομικών από το μεσημέρι κι έπειτα και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα.

Advertisement

Δίδυμος

Η Παρασκευή είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις πρωινές ώρες μόνο αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις, γιατί μπορεί να μην βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Προτιμήστε το απόγευμα για τέτοιου τύπου συζητήσεις. Η Παρασκευή είναι μια ευχάριστη μέρα και για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας, αλλά και στα φιλικά σας πρόσωπα. Ή αν είστε γονείς στα παιδιά σας! Γενικά το βράδυ θα είναι πιο διασκεδαστικό.

Καρκίνος

Αρκετά πιεστική η Παρασκευή, καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις πρωινές ώρες ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι με την αντίθεση της Σελήνης προς την Αφροδίτη. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε για αργότερα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε.

Λέων

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, ενώ μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν ειδικά μέχρι το απόγευμα. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς. Επειδή το Σαββατοκύριακο θα ζοριστείτε περισσότερο, μην αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε.

Advertisement

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά, αποφύγετε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών με την αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης, γιατί ίσως να μη βγάλετε άκρη ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Ακόμη, προσπαθήστε να είστε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας και να τους αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο.

Ζυγός

Η Σελήνη στη μηνιαία της επίσκεψη στο ζώδιο σας σάς ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητά σας, αλλά και τον βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε, για να μην καταλήξει πάλι η συζήτηση σε Βατερλό. Ακόμη και μια διαφορά απόψεων σε μικροπράγματα μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά διαφωνιών. Και μολονότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να επωφεληθούν από τη δική σας οπτική των πραγμάτων, όταν εκφράζετε τις απόψεις σας μπορεί να πέσετε πάνω στο λάθος άτομο που απλά θέλει να δημιουργεί αναστάτωση και να πηγαίνει κόντρα για την κόντρα. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί απλά θα χάσετε χρόνο και διάθεση. Πολύ θετικότερα θα εξελιχτούν τα πράγματα από το μεσημέρι κι έπειτα με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Άρη.

Σκορπιός

Η Σελήνη από τον Ζυγό σάς κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει». Αν τα καταφέρετε, εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, λίγου περισσότερου ύπνου ή και κάποιας χαλαρής δραστηριότητας, δηλαδή να μην κάνετε απολύτως τίποτε και να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας. Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ πιο απαιτητικές και κουραστικές καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Προσπαθήστε να ελευθερώσετε το πρόγραμμα σας από ό,τι δεν είναι προτεραιότητα σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Ζυγό βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις, αλλά και τις οικονομικές συμφωνίες. Ακόμη δεν θα ήταν κακή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να χαλαρώσετε λίγο.

Advertisement

Αιγόκερως

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Φυσικά μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονα, καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας. Ειδικά τις πρωινές ώρες που είναι πιο πιεστικές, θα σας πρότεινα να αποφύγετε αν είναι δυνατό τέτοιες συζητήσεις. Ακόμη, καλό θα ήταν να αποφύγετε και συζητήσεις με τον σύντροφοό σας, γιατί μπορεί να ακούσετε παράπονα ότι δεν ασχολείστε αρκετά μαζί του και κοιτάτε πιο πολύ τη δουλειά.

Υδροχόος

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μέσα σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα, σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Υδροχόοι. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα, καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές. Επειδή τις επόμενες ημέρες οι ρυθμοί θα είναι πιο ασφυκτικοί, προσπαθήστε να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα.

Ιχθύς

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας τους Ιχθύες, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητάς σας, αλλά και σε θέματα οικονομικά. Βέβαια, οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις, γιατί μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες και να μην βρείτε κοινό τόπο συμφωνίας, οπότε αν βλέπετε ότι δεν «τραβάει» το πράγμα αφήστε το και επανέρχεστε. Όμως, προσέξτε και τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις, εκτός από αυτές με τους συνεργάτες σας, γιατί η διάσταση απόψεων μπορεί να αφορά κι αυτές. Πολύ πιο ήρεμο το βράδυ, σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο.